Hvis dit Apple TV ikke fungerer, ikke kan tændes eller viser en sort skærm

Læs om, hvad du skal gøre, hvis dit Apple TV ikke tændes eller viser en sort skærm.

Læs om, hvordan du henter Apple TV-appen eller Apple TV+ appen, og hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at se indhold i Apple TV-appen.

Kontroller din HDMI-indstilling

Kontroller efter hvert trin, om problemet er løst.

1. Frakobl begge ender af dit HDMI-kabel, og sæt dem derefter i igen.

2. Prøv at bruge et andet HDMI-kabel for at kontrollere, om kablet forårsager problemet. Til HDMI 2.1 skal du bruge et Ultra High Speed HDMI-kabel. Til HDMI 2.0 skal du bruge et Premium High Speed HDMI-kabel.

3. Sørg for at vælge den HDMI-indgang i tv'ets menu, som svarer til den HDMI-port, der er tilsluttet dit Apple TV.

4. Prøv en anden HDMI-port på dit tv – start med HDMI 1 eller Input 1. Se brugervejledningen til dit tv for at få hjælp.

Kontroller videoopløsning

Brug din Apple TV Remote til at ændre videoopløsninger.

• På Apple TV 4K eller Apple TV HD: Hold Menu og Lydstyrke ned nede i 5 sekunder. Dit Apple TV vil nu skifte til en ny opløsning hvert 20. sekund. Vælg OK for at vælge en opløsning eller Annuller for at afslutte.

• På Apple TV (2. eller 3. generation): Hold Menu og Op nede i 5 sekunder. Dit Apple TV vil nu skifte til en ny opløsning hvert 20. sekund. Vælg OK for at vælge en opløsning eller Annuller for at afslutte.

Identificer din Apple TV-model

Kontroller indstillingen af din HDMI-switch eller AV-modtager

Hvis du bruger en HDMI-switch eller AV-modtager, skal du slutte dit Apple TV direkte til dit tv i stedet for din switch eller modtager for at afgøre, om de forårsager problemet.

Hvis problemet løses ved at tilslutte dit Apple TV direkte til dit tv, skal du kontakte producenten af din HDMI-switch eller AV-modtager for at få hjælp.

Kontroller matchindstillinger for dynamisk område og billedfrekvens

Hvis du slår Match dynamisk område eller Match billedfrekvens til, forsøger dit Apple TV automatisk at bestemme, hvilke dynamiske områder eller billedfrekvenser dit tv understøtter. Du kan opleve en tom eller blinkende skærm, mens dit tv skifter mellem formater, når afspilningen starter eller stopper.

På dit Apple TV skal du gå til Indstillinger > Video og lyd > Match indhold og kontrollere, om Match dynamisk område eller Match billedfrekvens er slået til.

Kontroller din strømforsyning og dit strømkabel

Kontroller efter hvert trin, om problemet er løst.

1. Tag strømkablet ud af dit Apple TV, vent 30 sekunder, og sæt det derefter i igen.

2. Sæt strømkablet i en anden stikkontakt eller strømskinne.

3. Brug om muligt et andet Apple TV-strømkabel.

Få mere hjælp

Hvis dit Apple TV stadig ikke kan tændes, skal du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.