Hvis du ser et advarselssymbol på Apple TV

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dit Apple TV ikke vil starte efter en softwareopdatering.

Hvis der opstår et problem under en softwareopdatering af dit Apple TV, skal du tage stikket ud af dit Apple TV, sætte det i igen og gentage softwareopdateringen. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du finde ud af, hvilken Apple TV-model du har og derefter følge nedenstående trin for dit Apple TV.

Hvis du har et Apple TV 4K

Hvis du ser et advarselssymboladvarselssymbol, når du prøver at opdatere softwaren på dit Apple TV, eller hvis der er sort skærm på dit tv, og LED-indikatoren på forsiden af dit Apple TV blinker, kan du kontakte Apple-support.

Hvis du har et Apple TV HD eller en tidligere model

Hvis du ser et advarselssymboladvarselssymbol, når du prøver at opdatere softwaren, eller hvis der er sort skærm på dit tv, og LED-indikatoren på forsiden af dit Apple TV blinker, kan du gendanne dit Apple TV.

Forudsætninger

• En Mac eller pc. Hvis du bruger en pc, skal du også have Apple Devices-appen eller iTunes.

• En hurtig internetforbindelse

• Et USB-C-kabel til Apple TV HD eller et Micro-USB-kabel til Apple TV (3. generation)

Hvis du ikke har det nødvendige udstyr til at foretage en tilslutning, skal du foretage en reservation i Genius Bar eller kontakte en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Gendan dit Apple TV

1. Træk HDMI-kablet og strømkablet ud af dit Apple TV.

2. Tilslut et USB-C-kabel på bagsiden af dit Apple TV HD. Brug et Micro-USB-kabel, hvis du har et Apple TV (3. generation). Brug det korrekte kabel til din model, og sæt aldrig et Lightning til USB-kabel i dit Apple TV.

3. Slut den anden ende af USB-C- eller Micro-USB-kablet til en USB-port på din computer.

4. På Apple TV (HD eller 3. generation): Tilslut strømkablet.

5. Hvis du bruger en Mac, skal du åbne et Finder-vindue. Hvis du bruger en pc, skal du åbne den nyeste version af Apple Devices-appen eller iTunes.

6. Vælg din enhed, når den vises på din computer.

macos-sonoma-finder-apple-tv-tvos-17-gendan-apple-tv
  7. Klik på Gendan Apple TV. Du må ikke fjerne kabler under en igangværende gendannelse. Det afhænger af internetforbindelsens hastighed, hvor lang tid det tager at gendanne dit Apple TV.

8. Når dit Apple TV er gendannet, skal du fjerne USB-C- eller Micro-USB-kablet og et evt. tilsluttet strømkabel. Sæt derefter HDMI-kablet og strømkablet i dit Apple TV igen.

Læs mere

Hvis dit Apple TV ikke vises i iTunes, eller hvis du får vist fejlen Restore Error 1603 eller 1611, skal du kontrollere, at du bruger et USB-C- eller Micro-USB-kabel, der understøtter dataoverførsel. Kabler fra andre produkter eller andet tilbehør kan muligvis kun bruges til opladning af disse produkter (og ikke til at overføre data). Eller muligvis fungerer de kun sammen med det produkt, de blev solgt med.

Hvis du ikke kan gendanne dit Apple TV, skal du tage dit Apple TV med til en Apple Store-butik eller en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få mere hjælp.