Hvis dit tv viser en iPhone ved siden af et Apple TV

Hvis du oplever problemer med dit Apple TV HD eller en nyere model med tvOS 17 eller en nyere version, vises et billede af en iPhone ved siden af et Apple TV muligvis på din tv-skærm. Følg disse trin for at gendanne dit Apple TV.

En hånd, der holder en iPhone ved siden af et Apple TV, vises på en sort skærm
  1. Opdater din iPhone. Du skal have en iPhone med iOS 17 eller en nyere version for at gendanne dit Apple TV.

2. Lås din iPhone op, og hold den tæt på dit Apple TV.

Notifikationen Gendan Apple TV på iPhone
  3. Følg de trin, der vises på din iPhone.

4. Du kan bruge din iPhone, som du plejer, mens dit Apple TV gendannes. Sørg for, at dit Apple TV er tilsluttet strøm, mens gendannelsen fuldføres.

Notifikationen Apple TV gendannes på iPhone

Hvis disse trin ikke virker for dig, skal du kontakte Apple-support.