Apple-id

Dit Apple-id er den konto, du bruger til alt i forbindelse med Apple – inklusive brug af App Store, programmet Apple TV, Apple Book Store, iCloud, Beskeder m.m.

Dit Apple-id består af en e-mailadresse og en adgangskode. Log ind med samme Apple-id til alle Apple-tjenester på alle enheder – uanset om det er din computer, iOS-enhed, iPadOS-enhed eller dit Apple Watch. Se Apple-supportartiklen Brug af Apple-id til login.

Det er bedst at have dit eget Apple-id og ikke dele det. Du kan læse mere om Apple-id på siden med support til Apple-id. Du opretter et Apple-id ved at gå til webstedet om Apple-id-konto.

Bemærk: På nogle lokaliteter kan du bruge et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse som dit Apple-id. Se Apple-supportartiklen Brug dit mobiltelefonnummer som Apple-id.