Temavælgeren med knapper til Standard og Bred øverst. Miniaturer af temaer vises nedenfor.

Begynd med et tema

Alle præsentationer begynder med et tema. Et tema er et sæt færdige lysbilledlayout, du kan bruge som udgangspunkt. Erstat temaets billeder og tekster med dine egne, og tilføj derefter flere lysbilleder efter behov.

Opret en præsentation

Indsætmenuen vises øverst ved siden af knapper til at tilføje tabeller, diagrammer, figurer og medier. Figurer er valgt, og den tilhørende menu viser en række af kategorier med en søgeknap til venstre. Kategorien Aktiviteter er valgt, og nedenfor vises figurer.

Tilføj tekst, fotos, tegninger m.m.

Tilføj objekter som tabeller, diagrammer, figurer og medier (billeder, lyd og video) til lysbilleder. Du kan anbringe objekter i lag, ændre deres størrelse og linke dem til websider eller andre lysbilleder i din præsentation.

Intro til billeder, diagrammer og andre objekter

Betjeningsmulighederne til Format, der bruges til at ændre det valgte billedes størrelse og udseende. Knapperne Format, Billede og Organiser vises vandret over toppen af betjeningsmulighederne.

Tilpas alle detaljer

Du kan tilpasse udseendet på alt det, du føjer til et lysbillede. Vælg en ny farve, tilføj skygge, rediger gennemsigtigheden m.m.

Introduktion til Keynote

Betjeningsmuligheder til animation af det objekt, der er valgt på lysbilledet. Nederst på skærmen findes en knap til den Byg ind-effekt, der bruges samt knapperne Tilføj handling og Tilføj Byg ud. Byg ind-knappen viser en menu med muligheder for at redigere effekten Vises.

Imponer dem med animation

Du kan tilføje visuelle effekter eller animationer for at fastholde dit publikums opmærksomhed. Du kan f.eks. tilføje en overgang, så et lysbillede gradvist skifter til det næste, eller få hvert ord i titlen til at hoppe ind på lysbilledet.

Tilføj overgange mellem lysbilleder

Skærmen Tilføj personer, der viser et billede af den præsentation, der skal deles. Derunder er der knapper for forskellige måder at sende invitationen på, herunder Mail, og mulighederne Kopier link og Mere. Nederst findes knappen Delingsindstillinger.

Samarbejd i realtid

Inviter andre til at arbejde på din præsentation sammen med dig. Alle inviterede personer kan se ændringerne, mens de sker, men du kan bestemme, hvem der hhv. kan redigere eller kun se præsentationen.

Introduktion til samarbejde

I denne brugerhåndbog kan du få hjælp til at komme i gang med at bruge Keynote 5.2 på din iPad. Du kan se versionen af Keynote på din iPad ved at gå til Indstillinger  > Keynote. Du kan kigge denne brugerhåndbog igennem ved at trykke på Indholdsfortegnelse øverst på denne side Du kan også hente brugerhåndbogen fra Apple Books (hvis tilgængelig).

Du kan få mere hjælp på webstedet med support til Keynote.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.