Temavælgeren, der viser en række kategorier langs toppen, som du kan trykke på for at filtrere mulighederne. Derunder ses miniaturer af færdige temaer opstillet i rækker efter kategori.

Begynd med et tema

Alle præsentationer begynder med et tema. Et tema er et sæt færdige lysbilledlayout, du kan bruge som udgangspunkt. Erstat temaets billeder og tekster med dine egne, og tilføj derefter flere lysbilleder efter behov.

Opret en præsentation

Indsætmenuen vises øverst ved siden af knapper til at tilføje tabeller, diagrammer, figurer og medier.

Tilføj tekst, fotos, tegninger m.m.

Tilføj objekter som tabeller, diagrammer, figurer og medier (billeder, lyd og video) i lysbilleder. Du kan anbringe objekter i lag, ændre deres størrelse og linke dem til websider eller andre lysbilleder i din præsentation.

Intro til billeder, diagrammer og andre objekter

Betjeningsmulighederne til Format, der bruges til at ændre den valgte videos størrelse og udseende. Knapperne Format, Film og Organiser vises vandret over toppen af betjeningsmulighederne.

Lys, kamera, action

Gør din præsentation mere levende med film, livevideo, optaget kommentatorstemme, musik og meget mere.

Tilføj video og lyd

Betjeningsmuligheder til animation af det billede, der er valgt på lysbilledet. Nederst på skærmen findes betjeningsmuligheder til den Byg ind-effekt, der bruges.

Imponer dem med animation

Du kan tilføje visuelle effekter eller animationer for at fastholde dit publikums opmærksomhed. Du kan f.eks. tilføje en overgang, så et lysbillede gradvist skifter til det næste, eller få hvert ord i titlen til at hoppe ind på lysbilledet.

Tilføj overgange mellem lysbilleder

Et vindue med introduktion til præsentationer med flere forevisere med knappen Start som vært nederst.

Præsenter i alle situationer

Afspil et lysbilledshow via internettet, virtuelt med flere forevisere, som en interaktiv præsentation m.m.

Afspil en præsentation

Samarbejdsmenuen, der viser navnene på de personer, der samarbejder om præsentationen.

Samarbejd i realtid

Inviter andre til at arbejde på din præsentation sammen med dig. Alle inviterede personer kan se ændringerne, mens de sker, men du kan bestemme, hvem der hhv. kan redigere eller kun se præsentationen.

Introduktion til samarbejde

Denne brugerhåndbog hjælper dig med at komme i gang med at bruge Keynote 13.2 på din iPad. (Du kan se den version af Keynote, du har, ved at gå til Indstillinger  > Keynote). Du kan udforske Brugerhåndbog til Keynote ved at trykke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Du kan få mere hjælp på webstedet med support til Keynote.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.