Skærmen Gennemse i Apple Music viser festplaylister.

Lyt når som helst og hvor som helst

Indstil din iPod touch med musik, lydbøger og podcasts, så du har timevis af lytteoplevelser lige ved hånden.

Opdag musik, lydbøger og podcasts

Skærmen med effekter til Beskeder. Øverst på skærmen vises billedet på kameraet på forsiden. Der er iMessage-klistermærker rundt om motivet på billedet. Fra venstre mod højre under billedet findes knapper til filtre, tekst, figurer, Memoji og iMessage-appen. Nederst på skærmen fra venstre mod højre findes knapperne til effekter, lukkerknappen og knappen til valg af kamera på bagsiden.

Bevar forbindelsen

Send tekstbeskeder med fotofiltre og klistermærker, start et FaceTime-gruppeopkald, eller tilpas favoritminder i appen Fotos.

Find nye sjove måder at holde kontakten på

Skærm med aktivitetsrapport i Skærmtid. Øverst på skærmen vises knapperne Uge og Dag. Uge er valgt. Et diagram midt på skærmen viser, hvor meget tid der blev brugt på spil, underholdning og sociale netværk hver enkelt dag i løbet af ugen. Under diagrammet vises den samlede tid for hele ugen.

Indstil Skærmtid for dit barn

Brug Skærmtid til at få indblik i, hvordan dine børn bruger tiden på deres enheder, se aktivitetsrapporter og indstille tidsgrænser.

Indstil Skærmtid for dit barn

Du kan udforske Brugerhåndbog til iPod touch ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet. Du kan også hente håndbogen fra Apple Books (hvis tilgængelig).

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.