Den låste skærm med en streg nederst, som angiver at du kan skubbe op fra bunden.

Hils på fremtiden

Lær iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max at kende. Lær intuitive bevægelser, brug dit ansigt som adgangskode, og se mulighederne med det fantastiske ultravidvinkelkamera.

Mød næste generation af iPhone

Kameraskærmen i fotofunktion, med andre funktioner til venstre og højre under fremviseren. Knapper til Blitz, funktionen Nat og Live Photo findes øverst på skærmen. Under kamerafunktionerne findes fra venstre mod højre et miniaturebillede, der giver adgang til fotos og videoer, lukkerknappen og knappen Skift kamera.

Et kamera til alle billederne

Brug din iPhone til at tage flotte billeder i alle situationer. Du an tage alt lige fra et skud i farten til et professionelt studieportræt med dit iPhone-kamera.

Tag flotte fotos med iPhone

En skærm i appen Fotos. Fanen Fotos og månedsoversigten er valgt. Der vises to begivenheder fra april 2019, Humayun’s Tomb og Mexico City.

Tag din iPhone med på rejsen

iPhone gør det let at rejse. Du kan udforske lokaliteter, før du tager afsted, tjekke lufthavnsoplysninger, have kreditkort og rejsedokumenter ved hånden og genopleve dine minder, når du er hjemme igen.

Rejs på en anden måde

Skærmen Resume i appen Sundhed viser højdepunkter for dagens skridt. Højdepunktet fortæller: “Du har gået flere skridt nu, end du normalt gør”. Et diagram under højdepunkterne viser, at du indtil nu den pågældende dag har gået 4.028 skridt sammenlignet med 2.640 skridt på samme tid dagen før. Under diagrammet kan du se oplysninger om, hvor mange minutter du har brugt på mindfulness. Knappen Resume findes nederst til venstre, og knappen Gennemse findes nederst til højre.

Start sunde vaner

iPhone kan hjælpe dig med at holde styr på data om dine sundheds- og aktivitetsmønstre, øge din mindfulness og starte en rutine ved sengetid.

Hold øje med dine sundheds- og velværemål

Du kan gennemse Brugerhåndbog til iPhone ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden. Du kan også hente håndbogen fra Apple Books (hvis tilgængelig).

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.