En Keynote-præsentation, der kaldes "Island: Geografitur", vises på iCloud.com. Lokalmenuen Samarbejde er åben og viser, at den deles af to personer.

Hvad er iCloud?

Se dine kontakter, arkiver, noter m.m. på iCloud.com. De er sikre, opdaterede og tilgængelige, uanset hvor du er.

Læs mere om iCloud

En mappe på iCloud Drive, der kaldes "Rejseideer", indeholder fotos og undermapper.

Samarbejd uden problemer

Du kan lagre dine arkiver sikkert i iCloud Drive, så du kan dele dem med venner og kolleger.

Sådan deler du arkiver i iCloud Drive

En iCloud-note med titlen "Ideer til køkkenrenovering." Den indeholder en tjekliste med navnet "Gøremål", hvor to emner er tjekket af.

Tag noter

Brug iCloud-noter til at skrive en hurtig tanke ned eller huske noget vigtigt til senere.

Sådan opretter du en note

Den samme Keynote-præsentation vist i et editorvindue på en iPhone, iPad og Mac.

Flere muligheder med iCloud

Indstil iCloud på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, og få adgang til alle iCloud-funktionerne.

Få flere funktioner i iCloud

Hvis du vil udforske brugerhåndbogen til iCloud, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden og indtaste et ord eller en sætning i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du besøge websitet Support til iCloud.

Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.