Den samme Keynote-præsentation vist i et editorvindue på en iPhone, iPad og Mac.

Hvad er iCloud?

Se dine fotos, arkiver, noter m.m. på alle dine enheder. De er sikre, opdaterede og tilgængelige, uanset hvor du er.

Læs mere om iCloud

En iPhones låste skærm med meddelelsen: "Mistet iPhone. Denne iPhone er blevet væk. Ring venligst til mig. (669) 555-3691."

Find din mistede enhed

Hvis du mister en enhed, kan du bruge Find min iPhone på iCloud.com til at lokalisere den, slå funktionen Mistet til eller slette den eksternt.

Læs mere om, hvordan du bruger Find min iPhone

En mappe på iCloud Drive, der kaldes "Rejseideer", indeholder fotos og undermapper.

Samarbejd uden problemer

Du kan lagre dine arkiver sikkert i iCloud Drive, så du kan dele dem med venner og kolleger.

Sådan deler du arkiver i iCloud Drive

Fotos-appen er åben på en iPhone, iPad og Mac. De kan se de samme to samlinger i Minder: "Indiske Eventyr" og "Århundredes Ridt".

Se dine fotos på enhver enhed når som helst

Tilføj, eller rediger fotos og videoer på én enhed, og se dem derefter på alle dine enheder.

Brug iCloud sammen med Fotos-appen

Hvis du vil udforske brugerhåndbogen til iCloud, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden og indtaste et ord eller en sætning i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du besøge websitet Support til iCloud.

Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.