Sæt et videoopkald på pause

Du kan sætte et FaceTime-videoopkald på pause, så det midlertidigt holder op med at transmittere video. Begge deltagere i opkaldet kan stadig høre hinanden, medmindre du gør opkaldet lydløst.

Åbn FaceTime for mig

• Sæt et videoopkald på pause: Klik på den gule minimeringsknap øverst i FaceTime-vinduet.

Hvis du bruger fuld skærm, skal du først lukke fuldskærmsoversigten.

• Genoptag et videoopkald, der er på pause: Klik på symbolet for FaceTime i Dock.