Vælg det kamera og den mikrofon, der skal bruges

Hvis Mac er sluttet til flere eksterne kameraer og mikrofoner, kan du vælge, hvilket kamera og hvilken mikrofon der skal bruges til dine FaceTime-samtale- og -videoopkald.

Åbn FaceTime for mig

• I FaceTime skal du vælge et kamera eller en mikrofon på menuen Video.

Hvis der ikke vises nogen kameraer eller mikrofoner, bruger FaceTime det indbyggede kamera og den indbyggede mikrofon. Du kan få flere oplysninger i Brug det indbyggede kamera.