Vinduet til ColorSync-hjælpefunktionen, der viser et billede af en mand, som sidder på et surfbræt på havet.

Få ensartede farver på alle enheder

Brug farveprofiler til at sikre, at farverne på dine billeder bliver ens på alle dine skærme – og udskrifter.

Sådan arbejder du med farveprofiler

Vinduet Lommeregner viser farveværdierne for en pixel i to forskellige farveprofiler.

Find farveværdier

Brug Lommeregner til at få værdierne for en farve på din skærm – helt ned på pixelniveau. Du kan også hente værdierne for en farve i en anden installeret farveprofil for at sikre, at farven vises ens på alle dine enheder, inkl. printere.

Sådan finder du en pixels farveværdi

Du kan gennemse brugerhåndbogen til ColorSync-hjælpefunktionen ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.