Brugerhåndbog til ColorSync-hjælpefunktion

til macOS Mojave

Et billede af køer på en mark i vinduet ColorSync-hjælpefunktion.

Få ensartede farver på alle enheder

Brug farvebeskrivelser til at sikre, at farverne på dine billeder bliver ens på alle dine skærme – og udskrifter.

Sådan arbejder du med farvebeskrivelser

Vinduet Lommeregner viser farveværdierne for en pixel i to forskellige farvebeskrivelser.

Find farveværdier

Brug Lommeregner til at få værdierne for en farve på din skærm – helt ned på pixelniveau. Du kan også hente værdierne for en farve i en anden installeret farvebeskrivelse for at sikre, at farven vises ens på alle dine enheder, inkl. printere.

Sådan finder du en pixels farveværdi

Du kan gennemse Brugerhåndbog til ColorSync-hjælpefunktion ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.