Hjælp til ColorSync-hjælpefunktion

Velkommen til ColorSync-hjælpefunktion

Vis og få detaljerede oplysninger om de farvebeskrivelser, der er installeret på din Mac.

Vinduet Beskrivelser i ColorSync-hjælpefunktion.
Et billede af køer på en mark i vinduet ColorSync-hjælpefunktion.

Få ensartede farver på alle enheder

Brug farvebeskrivelser til at sikre, at farverne på dine billeder bliver ens på alle dine skærme – og udskrifter. Åbn bare et billedarkiv, og vælg derefter de indstillinger til farvebeskrivelser, som du vil anvende.

Vinduet Lommeregner viser farveværdierne for en pixel i to forskellige farvebeskrivelser.

Find farveværdier

Brug Lommeregner til at få værdierne for en farve på din skærm – helt ned på pixelniveau. Du kan også hente værdierne for en farve i en anden installeret farvebeskrivelse for at sikre, at farven vises ens på alle dine enheder, inkl. printere. Klik på forstørrelsesglasset nederst til venstre, og klik derefter på en pixel på skærmen.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.