Et vindue i appen Bøger med fanen Hjem valgt i indholdsoversigten og sektionerne Fortsæt og Populært vist til højre.

Kom godt i gang med Bøger

Kom hurtigt i gang med at bruge appen Bøger, så du kan læse og lytte til dine yndlingsforfattere og -genrer.

Kom godt i gang med Bøger

Et vindue i appen Bøger med Boghandel med lydbøger valgt i indholdsoversigten og titelkategorier vist til højre, herunder New & Trending og Limited-Time Prices.

Opbyg dit bibliotek

Vælg mellem flere millioner bøger og lydbøger– klassikere, bestsellere og andet – for at sammensætte dit personlige bibliotek.

Sådan henter du bøger

Lydbogsafspilleren. Langs toppen vises betjeningspanelet til afspilleren, en miniature af lydbogens omslag og lydbogens titel og forfatter. Derunder findes området Lydbøger i biblioteket.

Lyt til lydbøger

Når du ikke kan læse, f.eks. mens du kører bil, kan du bruge appen Bøger til at lytte til lydbøger, som du køber eller henter.

Sådan lytter du til lydbøger

Et vindue i appen Bøger med Mine bøger valgt i indholdsoversigten og samlingen med særligt udvalgte bøger vist til højre.

Dit bibliotek, dit valg

Du kan organisere dit bibliotek, præcis som du vil. Med samlinger er alle dine bøger lige der, hvor du vil have dem. Brug standardsamlinger, eller opret dine egne samlinger til dine foretrukne forfattere, genrer eller bogklubbens udvalgte.

Sådan opretter du en speciel samling

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Bøger ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Visse funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.