Vask dine hænder med Apple Watch Series 4 eller nyere modeller

Dit Apple Watch kan automatisk registrere, når du begynder at vaske hænder, og starte en 20-sekunders timer.

Slå Håndvask og Påmindelser om håndvask til

Inden du slår Håndvask til, skal du kontrollere, at din iPhone bruger den nyeste version af iOS, og at dit Apple Watch bruger den nyeste version af watchOS.

1. Åbn appen Mit ur på din iPhone, og tryk på Håndvask.
  2. Tryk på Tidtagning af håndvask for at få uret til automatisk at registrere, når du vasker hænder, og starte en 20-sekunders timer.
  3. Tryk på Påmindelser om håndvask for at få dit ur til at minde dig om, at du skal vaske hænder, når du kommer hjem.

Du kan også slå disse indstillinger til og fra på dit Apple Watch under Håndvask i appen Indstillinger.

Start timeren

Timeren starter, når lyd- og bevægelsessensordataene i dit Apple Watch Series 4 og nyere modeller registrerer, at du vasker hænder. Du kan også mærke haptisk feedback, når timeren starter. Hvis du holder op med at vaske hænder, før timeren slutter, bliver du opmuntret til at fortsætte. Hvis du ikke vasker hænder, kan du trykke for at deaktivere timeren.