Overførsel af et eSIM fra din gamle iPhone til din nye iPhone

Du kan overføre dit eSIM fra din iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR eller en nyere version af disse modeller til din nye iPhone i iOS 13.1.

Med iOS 13.1 understøtter visse operatører overførsel af mobilabonnementer via Hurtig start. Kontakt din operatør for at se, om de understøtter denne overførselsproces.

Overfør dit eSIM under indstillingen

Hvis du ser "Overfør mobilabonnement" under indstilling med Hurtig start, skal du følge disse trin for at overføre dit eSIM:

1. Vælg de numre, du vil overføre til din nye iPhone, og tryk på Fortsæt nederst på siden. Hvis du vil vente til et senere tidspunkt med at vælge, kan du stadigvæk gennemføre din abonnementsoverførsel, efter du har indstillet din nye iPhone.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at færdiggøre indstillingen af din enhed.
  3. Foretag et opkald på din nye iPhone for at kontrollere mobilforbindelsen, før du fjerner dit mobilabonnement fra din tidligere iPhone. Kontakt din operatør, hvis du har spørgsmål.

Når dit mobilabonnement er aktiveret på din nye iPhone, vil abonnementet på din tidligere iPhone blive deaktiveret.

Overfør dit eSIM efter indstillingen

Hvis du vil gennemføre eSIM-overførselsprocessen, skal du godkende den på din tidligere iPhone, der på nuværende tidspunkt bruger mobilabonnementet. Hvis du ikke længere har din tidligere iPhone, skal du kontakte din operatør for at få overført dit mobilabonnement.

Hvis du allerede har indstillet din enhed, skal du følge disse trin for at overføre dit eSIM:

1. På din nye iPhone skal du åbne Indstillinger > Mobildata og derefter trykke på Tilføj mobilabonnement.
  2. Hvis dit eSIM-abonnement er tilgængeligt, kan du se det angivet. Hvis du ikke kan se et mobilabonnement angivet, skal du kontrollere dit Apple-id-login og din tofaktorgodkendelse. Følg derefter disse trin, eller kontakt din operatør
  3. Tryk på et tilgængeligt mobilabonnement, og tryk derefter på Tilføj mobilabonnement nederst på skærmen.
  4. På din tidligere iPhone vil der blive vist en besked, hvor du bliver spurgt, om du vil overføre dit telefonnummer til din nye telefon. Tryk på Overfør. Når du har trykket på Overfør, vil mobilabonnement ikke længere være tilgængeligt på din tidligere iPhone. Din tidligere iPhone skal være i nærheden af din nye iPhone for at gennemføre denne proces.
  5. Hvis banneret "Færdiggør oprettelsen af din operatørs mobilabonnement" vises på din nye enhed, skal du trykke på det.
  6. Tryk på Fortsæt. Du bliver videredirigeret til din operatørs websted, så du kan overføre dit eSIM. Hvis du har brug for hjælp, skal du kontakte din operatør.
  7. Foretag et opkald på din nye iPhone for at kontrollere mobilforbindelsen, før du fjerner dit mobilabonnement fra din tidligere iPhone. Kontakt din operatør, hvis du har spørgsmål.

Sådan får du hjælp

Læs mere om brug af eSIM på iPhone