Overfør eller konverter dit nuværende SIM-kort til et eSIM på din nye iPhone

Læs mere om, hvordan du overfører et eSIM eller fysisk SIM-kort fra din tidligere iPhone til et eSIM på din nye iPhone. Du kan også konvertere dit fysiske SIM-kort til et eSIM på din iPhone.

Du skal bruge følgende

Med iOS 13.1 og nyere versioner understøtter nogle operatører overførsel af dit eSIM under Hurtig start. Kontakt din operatør for at se, om de understøtter denne overførselsproces.

Overfør dit eSIM under indstillingen

Hvis du bliver bedt om at overføre mobilabonnementet under indstilling med Hurtig start, skal du følge disse trin for at overføre dit eSIM:

1. Vælg de numre, som du vil overføre til din nye iPhone, og tryk på Fortsæt nederst på siden. Hvis du vil vente til et senere tidspunkt med at vælge, kan du stadigvæk gennemføre din abonnementsoverførsel, efter du har indstillet din nye iPhone.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at færdiggøre indstillingen af din enhed.
  3. Foretag et opkald på din nye iPhone for at kontrollere mobilforbindelsen, før du fjerner dit mobilabonnement fra din tidligere iPhone. Kontakt din operatør, hvis du har spørgsmål.

Når dit mobilabonnement er aktiveret på din nye iPhone, vil abonnementet på din gamle iPhone blive deaktiveret.

Overfør et fysisk SIM-kort eller eSIM fra din nuværende iPhone til et eSIM på din nye iPhone efter indstilling

1. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk > Tilføj mobilabonnement på din nye iPhone.
  2. Tryk på Konverter mobilabonnement.
  3. Tryk på Konverter til eSIM.
  4. Tryk på OK på den besked, der siger, at du skal godkende overførslen på din tidligere iPhone.
  5. Tryk på Overfør på din tidligere iPhone.
  6. Vent på, at mobilabonnementet aktiveres på din nye iPhone. Dit tidligere SIM-kort deaktiveres, når mobilabonnementet på din nye iPhone aktiveres.
  7. Hvis der vises et banner på din nye iPhone med teksten Afslut indstillingen af dit X-mobilabonnement, skal du trykke på det.
  8. Tryk på Fortsæt. Du bliver videredirigeret til din operatørs websted, så du kan overføre dit eSIM. Kontakt din operatør, hvis du har brug for hjælp.

Konverter dit fysiske SIM-kort til et eSIM på den samme iPhone

1. Hvis du har en iPhone, skal du åbne Indstillinger > Mobilnetværk.
  2. Tryk på Konverter til eSIM.
  3. Tryk på Konverter mobilabonnement.
  4. Tryk på Konverter til eSIM.
  5. Vent, indtil dit eSIM er aktiveret. Dit tidligere SIM-kort deaktiveres, når mobilabonnementet på din nye iPhone aktiveres.

Læs mere

• Læs mere om at bruge eSIM på iPhone
  • Hvis du vil bruge dobbelt SIM på en iPhone XR, iPhone XS-model, iPhone 11-model eller iPhone 12-model, skal du bruge et fysisk SIM-kort og et eSIM. Hvis du opgraderer til en af disse enheder, skal du enten beholde dit fysiske SIM-kort eller overføre dit fysiske SIM-kort til et eSIM. Det afhænger af, om din anden linje er et fysisk SIM-kort eller et eSIM. Med iPhone 13-modeller fungerer dobbelt SIM med enten to eSIM'er eller et fysisk SIM-kort og et eSIM.