Brug eSIM, når du rejser på tværs af landegrænser med din iPhone

Lær om mulighederne og fordelene ved at bruge eSIM, mens du rejser i udlandet.

Læs om fordelene ved at rejse med eSIM

• eSIM er mere sikkert end et fysisk SIM-kort, fordi det ikke kan fjernes, hvis du mister eller får stjålet din iPhone.

• Med eSIM behøver du ikke at anskaffe, opbevare og udskifte fysiske SIM-kort (som du også kan miste) eller vente på at modtage dem med posten.

• Du kan have to aktive eSIM på understøttede iPhone-modeller på samme tid. Du kan f.eks. have et eSIM til hjemmet og et andet eSIM til et sted, du besøger.

• Du kan bytte rundt på, hvilke af dine lagrede eSIM der skal være aktive, ved blot at ændre dine valg i Indstillinger. Dette kan være nyttigt, hvis du jævnligt rejser de samme steder hen.

Du skal bruge følgende

Læs mere om eSIM på iPhone

eSIM på iPhone er ikke tilgængeligt på det kinesiske fastland. I Hongkong og Macao har nogle iPhone-modeller eSIM. Få mere at vide om brug af dobbelt SIM med to nano-SIM-kort på det kinesiske fastland, i Hongkong og i Macao. For rejsende, der besøger det kinesiske fastland og ønsker at bruge et eSIM til forudbetalte dataabonnementer, tilbydes denne service af mange serviceudbydere på verdensplan.

Brug international roaming med din eksisterende operatør

• Operatører inkluderer muligvis international roaming for udvalgte dataabonnementer uden yderligere gebyrer.

• Det kan også være, at din operatør tilbyder rejsekort eller abonnementer til rimelige priser, som du kan købe på forhånd og bruge på din destination.

• International roaming med et eSIM fungerer på samme måde som roaming med et fysisk SIM-kort.

• Din operatør giver måske mulighed for at administrere dit eSIM-abonnement digitalt og for at tilføje flere data efter behov.

• Du kan få mere at vide ved at kontakte din operatør.

Læs mere om muligheder for mobildataroaming, når du rejser i udlandet

Køb et eSIM hos en lokal operatør i det land eller område, du besøger

Køb et forudbetalt data-eSIM fra en verdensomspændende serviceudbyder

• Mange serviceudbydere på verdensplan tilbyder forudbetalte dataabonnementer. Disse abonnementer giver dig mulighed for at opretholde forbindelsen i mere end 190 lande og områder, når du rejser. Operatører tilbyder abonnementer, der varierer efter mængden af data og abonnementets varighed. Du kan også købe et abonnement, inden du rejser.

• Apps, som tilbyder eSIM-abonnementer, der kun indeholder data, er tilgængelige i App Store på din iPhone.

• Mens du er i udlandet, kan du bruge et eSIM, der kun indeholder data, som dit sekundære nummer og have to aktive eSIM-abonnementer på understøttede iPhone-modeller.

• Funktionerne på dit primære nummer fungerer fortsat, når du tilføjer et eSIM, der kun indeholder data, og bruger det til mobildata. Du kan f.eks. beholde dit primære nummer til dit hjem og indstille et eSIM-abonnement, der kun indeholder data, som dit sekundære nummer, mens du rejser.

• Hvis du vil vælge dit datanummer, skal du gå til Indstillinger > Mobilnetværk > Mobildata. Du kan fortsat bruge FaceTime, iMessage og andre apps til at foretage VoIP-opkald eller sende beskeder, mens du rejser.

• Du kan også slå dataroaming til og fra på dit hjemmenummer under Indstillinger > Mobilnetværk > Mobildata. Operatøren opkræver muligvis et gebyr.

Hvis du har købt en iPhone 14 eller en nyere model i USA, men ønsker at bruge den, mens du bor i et andet land eller område

* iPhone 14 og nyere modeller, der kun bruger eSIM, kan aktiveres uden et Wi-Fi-netværk.