Om sikkerhedsindholdet i den 2. supplerende opdatering til macOS Mojave 10.14.6, sikkerhedsopdatering 2019-005 High Sierra, sikkerhedsopdatering 2019-005 Sierra

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i den 2. supplerende opdatering til macOS Mojave 10.14.6, sikkerhedsopdatering 2019-005 High Sierra, sikkerhedsopdatering 2019-005 Sierra.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

2. supplerende opdatering til macOS Mojave 10.14.6, sikkerhedsopdatering 2019-005 High Sierra, sikkerhedsopdatering 2019-005 Sierra

Udgivet 26. september 2019

Foundation

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS Mojave 10.14.6, macOS High Sierra 10.13.6

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2019-8641: Samuel Groß og natashenka fra Google Project Zero

Post opdateret 11. februar 2020

macOS har de følgende build-numre, når du har installeret denne opdatering:

• macOS 10.14 Mojave: 18G103

• macOS 10.13 High Sierra: 17G8037

• macOS 10.12 Sierra: 16G2136

Læs mere om, hvordan du finder macOS-version og -buildnummer på din Mac.

Læs mere om, hvordan du opdaterer softwaren på din Mac.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.