Om sikkerhedsindholdet i den 2. supplerende opdatering til macOS Mojave 10.14.6, sikkerhedsopdatering 2019-005 High Sierra, sikkerhedsopdatering 2019-005 Sierra

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i den 2. supplerende opdatering til macOS Mojave 10.14.6, sikkerhedsopdatering 2019-005 High Sierra, sikkerhedsopdatering 2019-005 Sierra.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

2. supplerende opdatering til macOS Mojave 10.14.6, sikkerhedsopdatering 2019-005 High Sierra, sikkerhedsopdatering 2019-005 Sierra

Udgivet 26. september 2019

Foundation

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.6

Effekt: En ekstern hacker kan muligvis forårsage pludselig programlukning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2019-8641: Samuel Groß og Natalie Silvanovich fra Google Project Zero

macOS har de følgende build-numre, når du har installeret denne opdatering:

• macOS 10.14 Mojave: 18G103
  • macOS 10.13 High Sierra: 17G8037
  • macOS 10.12 Sierra: 16G2136

Læs mere om, hvordan du finder macOS-version og -buildnummer på din Mac.

Læs mere om, hvordan du opdaterer softwaren på din Mac.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.