Kontakt Apple angående sikkerhedsproblemer

På denne side finder du oplysninger om Apple-produktsikkerhed, og om hvordan sikkerhedsundersøgere, udviklere, politiansatte og journalister kan kontakte Apple for at rapportere eller spørge ind til et sikkerhedsproblem.

Kunder

Adgangskoder til Apple-konti

• Hvis du mener, at nogen har haft uautoriseret adgang til din Apple-konto (dit Apple-id) via phishing eller på anden vis, skal du straks logge ind på siden for Apple-id og ændre din adgangskode.
  • Hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id, kan du gå til iforgot.apple.com.
  • Hvis du har mistanke om, at du har modtaget en phishing-e-mail, som foregiver at være fra Apple, kan du gå til siden med oplysninger om phishing.

Tips til anonymitet og sikkerhed

tips og oplysninger om, hvordan du beskytter din konto, dine enheder og dine data samt undgår phishing. Du kan også læse om Apples forpligtelse til at beskytte din anonymitet og vores Anonymitetspolitik.

Du kan læse mere om avancerede sikkerhedsfunktioner i sikkerhedsvejledningen til iOS.

Apple-sikkerhedsopdateringer

En af de vigtigste ting, du kan gøre for at beskytte dit Apple-produkt, er at sørge for, at softwaren er opdateret. Gå til Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse om, hvordan du holder dine Apple-enheder opdateret, og for at få oplysninger om sikkerhedsindholdet i de seneste softwareopdateringer fra Apple.

Bortkomne eller stjålne produkter

Apple Pay

Gå til Apple Pay-support, hvis du har problemer med Apple Pay.

Apple Pay er ikke tilgængelig i alle lande. Klik her for at se en liste over lande, hvor du kan bruge Apple Pay.

Teknisk support

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support. Til de fleste Apple-produkter får du gratis support pr. telefon i 90 dage og en et-årig begrænset garanti. Vi anbefaler, at du tjekker din dækning, inden du kontakter os.

Udviklere

Kontakt Apple Developer Connection, hvis du har brug for assistance til tilbagekaldelse eller udstedelse af certifikater.

Undersøgelse af sikkerhed og anonymitet

Hvis du vil rapportere problemer med sikkerhed eller anonymitet, der påvirker Apple-produkter eller webservere, kan du kontakte: product-security@apple.com.

Du kan bruge PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed til at kryptere følsomme oplysninger, der sendes via e-mail. Når vi modtager din e-mail, sender vi dig en bekræftelse via en automatisk genereret e-mail. Hvis du ikke får denne e-mail, kan du kontrollere e-mailadressen og sende igen. Vi besvarer med yderligere e-mails, hvis vi har brug for flere oplysninger for at undersøge sikkerhedsproblemet.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Apple udsender oplysninger om sikkerhedsproblemer i produkter via sikkerhedsadvarsler. Du kan også modtage Apple-sikkerhedsadvarsler via vores mailingliste for sikkerhedsmeddelelser.

Meddelelser, der udgives af Apple-produktsikkerhed, er signeret med PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed. Vi opfordrer til, at signaturen kontrolleres for at sikre, at dokumentet reelt er skrevet af vores medarbejdere og ikke er blevet ændret.

Apple krediterer brugere, der har undersøgt og rapporteret potentielle sikkerhedsproblemer på Apples webservere, på siden Meddelelser vedr. Apples webservere.

Retshåndhævelse

Følg disse retningslinjer, når du kontakter Apple med en anmodning om politianmeldelse:

Læs om, hvordan Apple håndterer anmodninger om offentlige oplysninger.

Journalister

Journalister kan kontakte Apples presseafdeling på media.help@apple.com

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.