Rapportering af en sikkerheds- og anonymitetssårbarhed

Hvis du mener, at du har opdaget en sikkerheds- eller anonymitetssårbarhed i et Apple-produkt, bedes du rapportere det til os.

Hvis du har brug for teknisk support til et sikkerhedsproblem – for eksempel til at nulstille adgangskoden til dit Apple-id eller til at få gennemgået en nylig iTunes-debitering – kan du se supportartiklen Få hjælp til sikkerhedsproblemer eller kontakte Apple-support

Hvis du har spørgsmål eller problemer vedrørende Apples anonymitetspolitik eller databehandling, kan du spørge os om anonymitet

Sådan rapporterer du en sikkerheds- eller anonymitetssårbarhed

Hvis du mener, at du har opdaget en sikkerheds- eller anonymitetssårbarhed, der påvirker Apples enheder, software, tjenester eller webservere, bedes du rapportere det til os. Vi sætter stor pris på rapporter fra alle, inklusive sikkerhedsforskere, udviklere og kunder.

Du kan rapportere en sikkerheds- eller anonymitetssårbarhed ved at sende en e-mail til product-security@apple.com og inkludere relevante videoer, nedbrudslogarkiver og rapporter med systemdiagnoser i din besked. Brug Apples produktsikkerhedsnøgle fra PGP til at kryptere følsomme oplysninger, der sendes via e-mail. Du kan også bruge Mail Drop til at sende store arkiver.

Du modtager et automatisk svar fra Apple som en bekræftelse på, at vi har modtaget din rapport. Vi kontakter dig, hvis vi har brug for flere oplysninger.

Sådan håndterer Apple disse rapporter

Af hensyn til vores kunders sikkerhed videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og eventuelt nødvendige opdateringer er offentlig tilgængelige.

Apple bruger sikkerhedsadvarsler og vores mailingliste for sikkerhedsmeddelelser{ til at offentliggøre oplysninger om sikkerhedsrettelser i vores produkter og til offentligt at kreditere personer eller organisationer, der har rapporteret sikkerhedsproblemer til os. Apple krediterer også programmører, der har rapporteret sikkerhedsproblemer på vores webservere, på siden med meddelelser vedrørende Apples webservere.

I visse tilfælde udbetaler Apple belønninger for at dele vigtige sikkerhedsproblemer, der opfylder de kriterier, der er beskrevet i sektionen Apple Security Bounty i sikkerhedsvejledningen til iOS.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.