Rapportering af en sikkerheds- og anonymitetssårbarhed

Hvis du mener, at du har opdaget en sikkerheds- eller anonymitetssårbarhed i et Apple-produkt, bedes du rapportere det til os.

Hvis du har brug for teknisk support til et sikkerhedsproblem – for eksempel til at nulstille adgangskoden til dit Apple-id eller til at få gennemgået en nylig iTunes-debitering – kan du se supportartiklen Få hjælp til sikkerhedsproblemer eller kontakte Apple-support

Hvis du har spørgsmål eller problemer vedrørende Apples anonymitetspolitik eller databehandling, kan du spørge os om anonymitet

Sådan rapporterer du en sikkerheds- eller anonymitetssårbarhed

Hvis du mener, at du har opdaget en sikkerheds- eller anonymitetssårbarhed, der påvirker Apples enheder, software, tjenester eller webservere, bedes du rapportere det til os. Vi sætter stor pris på rapporter fra alle, inklusive sikkerhedsforskere, udviklere og kunder.

Du kan rapportere en sikkerheds- eller anonymitetssårbarhed ved at sende en e-mail til product-security@apple.com og inkludere relevante videoer, nedbrudslogarkiver og rapporter med systemdiagnoser i din besked. Brug Apples produktsikkerhedsnøgle fra PGP til at kryptere følsomme oplysninger, der sendes via e-mail. Du kan også bruge Mail Drop til at sende store arkiver.

Du modtager et automatisk svar fra Apple som en bekræftelse på, at vi har modtaget din rapport. Vi kontakter dig, hvis vi har brug for flere oplysninger.

Sådan håndterer Apple disse rapporter

Af hensyn til vores kunders sikkerhed videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og eventuelt nødvendige opdateringer er offentlig tilgængelige.

Apple bruger sikkerhedsadvarsler og vores mailingliste for sikkerhedsmeddelelser{ til at offentliggøre oplysninger om sikkerhedsrettelser i vores produkter og til offentligt at kreditere personer eller organisationer, der har rapporteret sikkerhedsproblemer til os. Apple krediterer også programmører, der har rapporteret sikkerhedsproblemer på vores webservere, på siden med meddelelser vedrørende Apples webservere.

I visse tilfælde udbetaler Apple belønninger for at dele vigtige sikkerhedsproblemer. Læs mere om Apple Security Bounty

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.