Om sikkerhedsindholdet i macOS Mojave 10.14.6 – supplerende opdatering

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i macOS Mojave 10.14.6 – supplerende opdatering.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

macOS Mojave 10.14.6 – supplerende opdatering

Udgivet d. 26. august 2019

Kernel

Fås til: macOS Mojave 10.14.6

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et use-after-free problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8605: Ned Williamson, der arbejder med Google Project Zero

Yderligere anerkendelser

Kernel

Vi vil gerne takke @Pwn20wnd, Ahmed Aldeab (@AldeabAhmed) for hjælpen.

Post opdateret 17. september 2019

Når du installerer macOS Mojave 10.14.6 – supplerende opdatering, opdateres buildnummeret til macOS til 18G95. Denne build indeholder sikkerhedsindholdet, der er beskrevet i denne artikel. Hvis du opdaterede til macOS Mojave 10.14.6, og din macOS-build ikke er 18G95, skal du også installere den supplerende opdatering.

Læs mere om, hvordan du finder macOS-version og -buildnummer på din Mac.

Læs mere om, hvordan du opdaterer softwaren på din Mac.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.