Brug Billede i billede på dit Apple TV

Kan du ikke beslutte dig for, hvad du skal se? Brug Billede i billede for at afspille to videoer på samme tid. Gennemse apps på dit Apple TV, mens der afspilles en video i hjørnet af din skærm, eller stream en video med AirPlay fra en anden enhed til et Billede i billede-vindue på dit Apple TV.

tvOS, der viser en film i appen Apple TV med et Billede i billede-vindue nederst til venstre på skærmen.

Billede i billede er tilgængeligt på Apple TV 4K og Apple TV HD med det nyeste tvOS

Slå Billede i billede til eller fra

Billede i billede understøttes i appen Apple TV og visse apps fra tredjeparter.* Du kan endda streame video til dit Apple TV ved hjælp af AirPlay og se det indhold i et Billede i billede-vindue.

Sådan slår du Billede i billede til:

1. Mens en film eller tv-serie afspilles, skal du trykke på Touch-overfladen på din Siri Remote for at få vist videoens tidslinje.
  2. Skub opad på Touch-overfladen for at markere , og klik derefter på Touch-overfladen for at vælge den. Hvis du ikke kan se , så understøttes Billede i billede ikke.

Når dit Billede i billede-vindue vises, kan du trykke på Touch-overfladen på din Apple TV Remote og vælge  for at udskifte det store billede med Billede i billede-vinduet eller vælge  for at lukke Billede i billede-vinduet.

* Du kan kontakte appudvikleren for at få flere oplysninger.

Sådan styrer du dit videovindue

Tryk på appen Apple TV/Hjem  på din Siri Remote for at få vist menuen Indstillinger for Billede i billede. Brug Touch-overfladen til at skubbe mellem forskellige muligheder.

Vælg Fuld skærm for at flytte videovinduet tilbage til fuld størrelse.

Klik på Luk, hvis du er færdig med at se din video.

Marker Flyt, og klik derefter på Touch-overfladen, indtil videovinduet er i det ønskede hjørne.

Tryk på Afspil/Pause  på din Siri Remote for at starte eller stoppe afspilning af indhold i videovinduet, mens du er i menuen Indstillinger for Billede i billede.

Når du er færdig med at lave ændringer i videovinduet, skal du trykke på Menu på din Siri Remote for at fortsætte med at se videoen i funktionen Billede i billede.

Flere muligheder med Billede i billede