Brug af billede i billede på Apple TV med appen Apple TV

Kan du ikke beslutte dig for, hvad du skal se? Brug visningen billede i billede for at afspille to videoer ad gangen, eller gennemse appen Apple TV, mens en video afspilles i hjørnet af skærmen.

Billede i billede er tilgængeligt på Apple TV 4K og Apple TV HD med det nyeste tvOS

Slå billede i billede til

1. Afspil en film eller en tv-udsendelse i appen Apple TV.
  2. Tryk på Touch-overfladen på din Siri Remote for at få vist videoens tidslinje.
  3. Skub opad på Touch-overfladen for at markere , og klik derefter på Touch-overflade for at vælge den. Hvis du ikke får vist , er du ikke i Apple TV App, og billede i billede-visningen understøttes ikke.
  4. Videoen formindskes nederst til højre på skærmen.

Hvis du vil se en anden video i fuld skærm, mens dit videovindue afspilles i hjørnet, skal du finde noget andet at se i Apple TV App og blot klikke på Afspil.

Apple TV App er ikke tilgængelig i alle lande eller områder. Se, om Apple TV App er tilgængelig i dit land eller område

Sådan styrer du dit videovindue

Tryk på appen Apple TV/Hjem  på din Siri Remote for at få vist menuen Indstillinger for billede i billede. Brug Touch-overfladen til at skubbe mellem forskellige muligheder.

Vælg Fuld skærm for at flytte videovinduet tilbage til fuld størrelse.

Marker Flyt, og klik derefter på Touch-overfladen, indtil videovinduet er i det ønskede hjørne.

Klik på Luk, hvis du er færdig med at se din video.

Tryk på Afspil/Pause  på din Siri Remote for at starte eller stoppe afspilning af indhold i videovinduet, mens du er i menuen Indstillinger for billede i billede.

Når du er færdig med at lave ændringer i videovinduet, skal du trykke på Menu på din Siri Remote for at fortsætte med at se videoen i funktionen billede i billede.