Hvis din venstre eller højre AirPod ikke virker

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis din venstre eller højre AirPod (1. eller 2. generation) ikke afspiller lyd.

1. Sæt begge AirPods i opladningsetuiet.
  2. Tjek, at begge AirPods oplader. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis dine AirPods eller etuiet ikke kan oplades.
  3. Luk låget, og vent 30 sekunder.
  4. Test begge AirPods.

Hvis en af dine AirPods stadig ikke virker, skal du nulstille dine AirPods:

1. På din iOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Bluetooth.
  2. Tryk på "i" infosymbolet ud for dine AirPods.
  3. Tryk på Glem denne enhed, og tryk derefter for at bekræfte.
  4. Læg dine AirPods i etuiet, og luk låget.
  5. Vent 30 sekunder, og åbn derefter låget.
  6. Hold indstillingsknappen inde, indtil statusindikatoren blinker gult et par gange og derefter blinker hvidt konstant.
  7. Opret forbindelse til dine AirPods igen ved at holde dem tæt til din enhed. Følg trinnene på enhedens skærm.

Det kan også være nødvendigt at rengøre dine AirPods. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.