Sådan gør du, hvis dine AirPods ikke kan oplades

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan oplade dine AirPods.

Kontroller forbindelserne

Hvis du har AirPods eller AirPods Pro, skal du sørge for, at Lightning til USB-kablet er sat ordentligt i opladningsetuiet og USB-strømforsyningen. Kontroller derefter, at strømforsyningen er sluttet korrekt til en stikkontakt.

Hvis du bruger en Qi-kompatibel oplader med dine AirPods eller AirPods Pro, skal du sørge for, at kablet er sat ordentligt i opladeren, og at den anden ende er sat korrekt i en stikkontakt.

Hvis du har AirPods Max, skal du sørge for, at USB-C til Lightning-kablet er sat ordentligt i USB-strømforsyningen. Kontroller derefter, at strømforsyningen er sluttet korrekt til en stikkontakt.

Oplad dine AirPods

Hvis du har AirPods eller AirPods Pro, skal du lægge dine AirPods i opladningsetuiet og lukke låget. Oplad dine AirPods og etuiet i mindst 15 minutter med det kabel, der fulgte med dine AirPods.

Hvis du har AirPods Max, skal du oplade dem i mindst 5 minutter ved hjælp af det kabel, der fulgte med dem. Når du ikke bruger din AirPods Max, skal du opbevare dem i dit Smart Case, hvor de skifter til ultralav strømtilstand, der sparer på batteriet.

Hvis du har det trådløse opladningsetui til dine AirPods eller AirPods Pro, og du bruger en Qi-kompatibel oplader, skal du placere etuiet, så statusindikatoren vender opad. Statusindikatoren skal lyse i flere sekunder og derefter slukke, mens opladningen fortsætter. Hvis indikatoren ikke tænder, skal du ændre på placeringen af etuiet. Hvis etuiet stadig ikke oplader, skal du forsøge at oplade ved hjælp af det kabel, der fulgte med etuiet.

AirPods og opladningsetuier

Tjek batteristatus

Hvis du har AirPods eller AirPods Pro, skal du åbne etuiets låg, mens dine AirPods ligger indeni og holde dit etui tæt på din iOS-enhed. Hvis du har AirPods Max, skal du åbne dit Smart Case og holde dit etui tæt på din iOS-enhed. Der vises et opladningssymbol ved batterisymbolet under dine AirPods.

Hvis du stadig ikke kan oplade dine AirPods, skal du kontakte Apple-support.

Status for opladning af AirPods Max