Om sikkerhedsindholdet i macOS Mojave 10.14.3 – supplerende opdatering

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i macOS Mojave 10.14.3 – supplerende opdatering.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

macOS Mojave 10.14.3 – supplerende opdatering

Udgivet 7. februar 2019

FaceTime

Fås til: macOS Mojave 10.14.3

Effekt: Den person, der starter en FaceTime-gruppesamtale, kan muligvis forårsage, at modtageren svarer

Beskrivelse: Der opstod et logisk problem i håndteringen af FaceTime-gruppesamtaler. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2019-6223: Grant Thompson fra Catalina Foothills High School, Daven Morris fra Arlington, TX

Foundation

Fås til: macOS Mojave 10.14.3

Effekt: Et program kan få adgang til hævede rettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-7286: En anonym programmør, Clement Lecigne fra Google Threat Analysis Group, Ian Beer fra Google Project Zero og Samuel Groß fra Google Project Zero

Live Photos i FaceTime

Fås til: macOS Mojave 10.14.3

Effekt: I en grundig sikkerhedsundersøgelse af FaceTime-tjenesten blev der opdaget en fejl med Live Photos

Beskrivelse: Problemet er løst ved hjælp af forbedret godkendelse af FaceTime-serveren.

CVE-2019-7288: Apple

Ved installering af supplerende opdatering til macOS Mojave 10.14.3 på din Mac opdateres macOS-buildnummeret til 18D109. Denne build indeholder sikkerhedsindholet beskrevet i denne artikel. Hvis du vil opdatere til macOS Mojave 10.14.3, og din macOS-build ikke er 18D109, skal du også installere den supplerende opdatering.

Læs mere om, hvordan du finder macOS-versions- og buildnummer på din Mac.

Læs mere om, hvordan du opdaterer softwaren på din Mac.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.