Svøm med dit Apple Watch

Fra baner i et svømmebassin til frisvømning i åbent hav: Dit Apple Watch Series 2 er klar til at svømme med dig.

Start din svømmetræning

1. Åbn appen Træning.
  2. Rul til Bassinsvømning eller Svømning i åbent vand. Brug Bassinsvømning til baner i et svømmebassin og Svømning i åbent vand i f.eks. en sø eller havet.
  3. Tryk for at starte din træning, eller tryk på symbolet Mere for at indstille et mål for kalorie, distance eller tid.
  4. For Bassinsvømning skal du dreje på Digital Crown for at indstille banens længde. Dette hjælper dit Apple Watch med at måle baner og distance. Tryk derefter på Start.
  5. Vent på nedtællingen på tre sekunder. Tryk på skærmen for at springe nedtællingen over.

Når træningen starter, låses skærmen automatisk for at forhindre, at vanddråber trykker på skærmen.

• Tryk på Digital Crown og på sideknappen samtidigt for at sætte en svømmesession på pause.
  • Hvis du vil genoptage din svømmesession, skal du trykke på Digital Crown og på sideknappen igen.

Du kan se din fremgang på urskiven. Du kan vælge, hvilke målinger du ser på skærmen.

Apple Watch Series 1 og Apple Watch (1. generation) er ikke egnet til svømning. Læs mere om, hvordan dit Apple Watch er vandafvisende

Du kan låse dit Apple Watch op og fjerne vand fra højtalerne

Når du starter svømmetræning, låses din skærm for at forhindre uhensigtsmæssige tryk. Du kan se symbolet for undervandslås øverst på skærmen. Hvis du vil bruge dit ur, skal du låse skærmen op.

1. Tryk på både Digital Crown og på sideknappen samtidigt for at sætte din træningssession på pause.
  2. Tør skærmen af. Hvis skærmen er våd, kan vandet forårsage utilsigtede tryk.
  3. Drej på Digital Crown for at låse skærmen op og fjerne alt vand fra dit Apple Watch. Der kommer en lyd fra dit ur, og du kan muligvis mærke vand på dit håndled.

Hvis du låse dit Apple Watch på igen, skal du skubbe til højre og derefter trykke på symbolet Undervandslås.

Afslut din træning

1. Hvis du vil sætte din træning på pause, skal du trykke på Digital Crown og på sideknappen.
  2. Drej Digital Crown for at låse skærmen op.
  3. Skub til højre, og tryk derefter på symbolet for at slutte træning.

Når din træning er slut, viser dit Apple Watch dig en oversigt over din træning, herunder hvor mange svømmetag du tog. Hvis du vil læse mere, kan du se din træningshistorik i appen Aktivitet på din iPhone.

Se mellemtider og sæt

1. På iPhone: Åbn appen Aktivitet.
  2. Tryk på fanen Træning.
  3. Tryk på den træning, du vil se.

Træningstypen Bassinsvømning registrerer automatisk dine mellemtider og autoserier, mens træningstypen Svømning i åbent vand registrerer mellemtider. Mellemtider er din samlede træningstid divideret med distance. Autoserier viser din hvile- og svømmetid separat.

I ældre versioner af watchOS blev din hviletid trukket fra dine mellemtider. I den nyeste version af watchOS er din hviletid inkluderet i dine mellemtider.

Få bedre resultater

• Dit Apple Watch anslår dine målinger under træning ud fra de oplysninger, du har indtastet under indstillingen. Sådan måles hver enkelt træning:
    • Bassinsvømning: Når du starter træningen, skal du sørge for at indstille banens længde præcist for at hjælpe dit Apple Watch med at måle baner og distance. GPS bruges ikke under Bassinsvømning, og vand kan forhindre pulsmåling, men kalorier, baner og distance registreres stadig ved hjælp af det indbyggede accelerometer.
    • Svømning i åbent vand: GPS måler kun distance, når du svømmer frisvømning. Vand kan forhindre pulsmåling, men kalorier registreres stadig ved hjælp af det indbyggede accelerometer.
  • Læs mere om at opdatere dine personlige oplysninger.
  • Se din aktivitetshistorik.
  • Læs mere om appen Træning
  • Læs mere om hver enkelt træningstype på dit Apple Watch.