Sådan gør du, hvis Boot Camp-assistenten stopper med at svare eller viser "Boot Camp installation failed" (Installering af Boot Camp mislykkedes)

Under installering af Windows 10 på Mac med Boot Camp-assistent fryser programmet muligvis eller viser "Boot Camp installation failed" (Installering af Boot Camp mislykkedes) samt endnu en fejlmeddelelse. Læs mere om, hvordan du løser dette problem og installerer Windows.

"Boot Camp installation failed" (Installering af Boot Camp mislykkedes) fejl vises, når du foretager en ny installation af Windows 10 med oktober 2018-versionen på en Mac med en tidligere version af macOS.

Opdater macOS for at undgå dette problem

Du kan undgå disse fejl ved at opdatere din Mac til den nyeste version af macOS Mojave, inden du installerer Windows.

Hvis du har brug for at installere Windows på en Mac, der ikke kører den nyeste version af macOS, skal du først installere april 2018-versionen ved hjælp af Boot Camp-assistenten. Brug derefter Windows Update til at opdatere til versionen fra oktober 2018.

Hvis du allerede har forsøgt at installere Windows 10 med versionen fra oktober 2018, og Boot Camp-assistenten fryser eller viser fejlmeddelelser, skal du følge nedenstående trin.

Fjern partitioner og geninstaller derefter

Hvis du prøver at foretage en ny installering af Windows 10 med versionen fra oktober 2018 på en Mac med en tidligere version af macOS, vises denne fejlmeddelelse: "Boot Camp installation failed (Installering af Boot Camp mislykkedes). An error occurred while copying the Windows installation files." (Installeringen af Boot Camp mislykkedes. Der opstod en fejl under kopiering af Windows installations-arkiver.)

Efter visning af denne fejlmeddelelse stopper Boot Camp-assistenten muligvis med at svare. Brug Afbryd for at slutte programmet. Når du åbner Boot Camp igen, får du vist en fejl med "Startdisken kan ikke partitioneres eller gendannes som en enkelt partition".

Følg disse trin for at løse problemet:

1. Gå til siden for Microsoft Download af Windows 10 diskbillede (ISO-arkiv). Under Vælg version i menuen, skal du vælge Windows 10 april 2018-opdatering. Følg derefter trinnene for at downloade ISO-arkivet.
  2. Åbn Diskværktøj.
  3. På menulinjen Diskværktøj skal du klikke på Partition. Hvis der åbnes en dialog, hvor du kan vælge tilføj en enhed eller partition, skal du klikke på Partition.
  4. I grafen, der vises, skal du vælge OSXRESERVED og derefter klikke på knappen Fjern (minus).
  5. I den samme graf skal du vælge BOOTCAMP og derefter klikke på knappen Fjern (minus).
    OSXRESERVED og BOOTCAMP er tomme partitioner, som Boot Camp-assistenten oprettede under den forsøgte installering.
  6. Klip på OK, og klik derefter på Partition for at bekræfte.
  7. Åbn Boot Camp-assistenten, og forsøg at installere igen. Sørg for at bruge ISO-arkivet Windows 10 april 2018-opdatering.

Når installationen er gennemført, kan du med Windows Update opdatere til versionen fra oktober 2018.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.