Hvis Boot Camp-assistent holder op med at reagere eller angiver, at installeringen af Boot Camp mislykkedes

Du skal muligvis opdatere macOS eller bruge en nyere udgave af Windows 10.

I visse situationer kan Boot Camp-assistent stoppe med at reagere eller angive, at installeringen af Boot Camp mislykkedes under kopiering af Windows-installeringsarkiverne. Følg disse trin for at løse problemet:

1. Hvis du er i Boot Camp-assistent, og den ikke reagerer, skal du bruge Alternativ-Kommando-Escape (Esc) til at tvinge et program til at slutte.
  2. Installer de nyeste macOS-opdateringer, der bl.a. kan indeholde opdateringer til Boot Camp.
  3. Download den nyeste udgave af Windows 10 fra Microsofts websted. Installer den derefter med Boot Camp-assistent.

Gennemfør disse yderligere trin, hvis Boot Camp-assistent angiver, at startdisken ikke kan partitioners eller gendannes til én partition:

1. Åbn Diskværktøj, der ligger i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.
  2. Vælg din Mac-startdisk (Macintosh HD) i indholdsoversigten.
  3. Gå til værktøjslinjen Diskværktøj, og klik på Partitioner.
  4. Hvis Diskværktøj spørger, om du vil føje en disk til beholderen eller partitionere enheden, skal du klikke på Partitioner.
  5. Klik på OSXRESERVED i den viste grafik, og klik derefter på knappen til fjernelse (–) under grafikken.
  6. Klik på BOOTCAMP i grafikken, og klik derefter på knappen til fjernelse (–).
    OSXRESERVED og BOOTCAMP er tomme partitioner, som Boot Camp-assistent har oprettet under den mislykkede installering.
  7. Klik på Anvend, og klik derefter på Partitioner for at bekræfte.
  8. Åbn Boot Camp-assistent, og prøv at installere Windows igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.