Sådan tvinger du en app til at lukke på en Mac

Hvis en app ikke svarer, kan du tvinge den til at lukke.

Brug Slut på programmenuen, hvis du vil lukke appen som normalt. Hvis et program ikke svarer, kan du tvinge det til at lukke:

1. Brug på Afbryd på Apple-manuen, eller tryk Kommand-Alternativ-Esc
    (svarer til at trykke Ctrl-Alt-Delete på en Windows-pc).
  2. Vælg det program, der ikke svarer, i vinduet Afbryd, og klik derefter på Afbryd.

Yderligere oplysninger

Generelt er det ikke nødvendigt at bruge funktionen Afbryd, medmindre programmet ikke kan lukkes på normal vis.

Finder er et program, som computeren selv holder åbent, så derfor er der ikke mulighed for at lukke eller afbryde det program. Hvis Finder ikke svarer, kan du bruge Afbryd til at genstarte programmet. Vælg Finder i vinduet Afbryd, og klik derefter på Start igen.

Hvis ingen af programmerne svarer, kan du tvinge computeren til at genstarte.

Sidst ændret: