Sådan tvinges et program til at slutte

Brug Afbryd, hvis et program på din Mac-computer ikke svarer, og hvis programmet ikke kan sluttes som normalt.

Du kan slutte (lukke) et Mac-program normalt ved at vælge Slut i programmets menu på menulinjen eller trykke på Kommando (⌘)-Q. Hvis programmet ikke slutter, skal du følge disse trin for at slutte programmet.

Sådan tvinges et Mac-program til at slutte

1. Vælg Afbryd i Apple-menuen (), eller tryk på Kommando-Alternativ-Esc.
    Dette svarer til at trykke Ctrl-Alt-Delete på en pc.
  2. Vælg det program, der ikke svarer, i vinduet Afbryd, og klik derefter på Afbryd.