Afbrydelse af et program på en Mac-computer

Hvis et program ikke svarer, kan du tvinge det til at lukke ved hjælp af Afbryd.

Et program lukkes normalt ved at vælge Slut i programmenuen på menulinjen eller ved at trykke på Kommando-Q. Hvis et program ikke svarer, kan du tvinge det til at lukke ved hjælp af Afbryd:

1. Vælg Afbryd i Apple-menuen, eller tryk på Kommando-Alternativ-Esc.
    Dette svarer til at trykke Ctrl-Alt-Delete på en pc.
  2. Vælg det program, der ikke svarer, i vinduet Afbryd, og klik derefter på Afbryd.

Læs mere

• Finder er et program, der holder din Mac-computer åben, og derfor kan dette program ikke sluttes eller lukkes. Hvis Finder ikke svarer, kan du bruge Afbryd, og derefter åbnes Finder automatisk igen. Vælg Finder i vinduet Afbryd, og klik derefter på Start igen.
  • Hvis ingen af programmerne svarer, kan du tvinge din Mac-computer til at genstarte.
Sidst ændret: