Sådan tvinger du en app til at slutte på din Mac

Hvis en app på din Mac ikke svarer, og du ikke kan slutte den som normalt, skal du bruge funktionen Afbryd til at lukke appen.

Du kan normalt slutte (lukke) en app på din Mac ved at vælge Slut i appens menu på menulinjen eller ved at trykke på Kommando (⌘)-Q. Hvis appen ikke slutter, skal du følge disse trin for at tvinge appen til at slutte.

Sådan tvinger du en app til at slutte

Tryk på følgende tre taster samtidigt: Alternativ, Kommando og Esc (Escape). Du kan også vælge Afbryd i Apple-menuen () i øverste venstre hjørne af skærmen. (Dette svarer til at trykke på Ctrl-Alt-Delete på en pc).

Vælg appen i vinduet Afbryd, og klik derefter på Afbryd.

Du kan også tvinge Finder til at slutte, hvis den ikke svarer: Vælg Finder i vinduet Afbryd, og klik derefter på Start igen.