Sådan tvinges et program til at slutte på din Mac

Brug Afbryd, hvis et program på din Mac ikke svarer, og hvis programmet ikke kan sluttes som normalt.

Du kan normalt slutte (lukke) et Mac-program ved at vælge Slut i programmets menu på menulinjen eller ved at trykke på Kommando (⌘)-Q. Hvis programmet ikke slutter, skal du følge disse trin for at tvinge programmet til at slutte.

Sådan tvinges et program til at slutte

1. Tryk på følgende tre taster samtidigt: Alternativ, Kommando og Esc (Escape). Dette svarer til at trykke på Ctrl-Alt-Delete på en pc. Du kan også vælge Afbryd i Apple-menuen () i øverste venstre hjørne af skærmen.
  2. Vælg programmet i vinduet Afbryd, og klik derefter på Afbryd.