Nyheder i opdateringerne til macOS Mojave

Læs mere om opdateringerne, som Apple har udgivet til macOS Mojave.

Disse opdateringer indeholder forbedringer af stabilitet, ydeevne og kompatibilitet for din Mac og anbefales til alle macOS Mojave-brugere. For at få disse opdateringer skal du vælge Systemindstillinger på Apple-menuen () og derefter klikke på Softwareopdatering. Læs mere om opdatering af softwaren på din Mac.

Læs mere om Apple-sikkerhedsopdateringer for at få yderligere oplysninger om disse opdateringers sikkerhedsindhold.

macOS Mojave 10.14.2-opdatering

Denne opdatering:

• Tilføjer understøttelse afRTT (real-time text) for Wi-Fi-opkald.
  • Tilføjer en menukommando til News, der kan åbne en historie i Safari.
  • Løser et problem, der kunne forhindre iTunes i at afspille medier på AirPlay-højtalere fra tredjeparter.

Erhvervsindhold:

• Tillader administratorerne at aktivere FileVault via MDM til mobilkonti og brugere oprettet af MDM.
  • Tillader brugere at nulstille deres adgangskode til login på login-vinduet, når den adgangskode er udløbet via politikken for adgangskoder.
  • Løser et problem, der forhindrer skærme fra at virke når de er sluttet til en MacBook Pro-model, der blev introduceret i 2018, hvis bestemte USB-grafikenheder fra tredjeparter også er tilsluttet.

macOS Mojave 10.14.1-opdatering

Denne opdatering:

• Tilføjer understøttelse af video- og lydopkald via FaceTime-gruppe, der understøtter op til 32 deltagere på samme tid, er krypteret fra start til slut og kan indledes fra en gruppesamtale i Beskeder eller tilgås når som helst under et igangværende opkald.
  • Tilføjer mere end 70 nye emojis, herunder nye figurer med rødt hår, gråt hår og krøllet hår, en ny emoji for skaldede, flere smilende ansigter og emojis, der repræsenterer forskellige dyr, sportsgrene og typer af mad.