Nyheder i opdateringerne til macOS Mojave

Læs mere om opdateringerne, som Apple har udgivet til macOS Mojave.

macOS Mojave indeholder forbedringer af stabilitet, ydeevne og kompatibilitet for din Mac og anbefales til alle Mojave-brugere. For at få disse opdateringer skal du vælge Systemindstillinger i Apple-menuen  og derefter klikke på Softwareopdatering. Læs mere om opdatering af softwaren på din Mac.

Læs mere om Apple-sikkerhedsopdateringer for at få yderligere oplysninger om disse opdateringers sikkerhedsindhold.

macOS 10.14.4

Denne opdatering:

• Apple News+1
    • Apple News+ er en ny abonnementstjeneste, der er en udvidelse af Apple News og indeholder hundredvis af tidsskrifter og populære aviser.
    • Vores redaktører håndplukker de allerbedste artikler og tidsskrifter, og du får også personlige anbefalinger om de emner, der er mest interessante for dig.
    • Automatiske downloads gør det let at læse tidsskrifterne offline.
    • Apple News er nu tilgængeligt i Canada med en gratis oplevelse, der omfatter håndplukkede tophistorier, et personligt I dag-feed og understøttelse af både engelsk og fransk.
    • Apple News+ er tilgængeligt i USA og Canada og giver adgang til masser af ekstra canadiske tidsskrifter.
  • Safari
    • Har understøttelse af Mørk tilstand til websteder med tilpassede farvepaletter.
    • Strømliner login på websteder, når loginoplysningerne udfyldes med Autoudfyld adgangskode.
    • Tillader kun anmodninger om push-meddelelser efter at have interageret med et websted.
    • Tilføjer en advarsel, når en usikker webside indlæses.
    • Fjerner understøttelse af den forældede Registrer ikke-standard for at forhindre potentiel brug som fingeraftryksvariabel. Intelligent Tracking Prevention (Forhindrer intelligent sporing) beskytter nu mod sporing mellem websteder som standard.
  • iTunes
    • Viser flere anbefalinger fra redaktørerne på en enkelt side på fanen Gennemse, så det er nemmere at opdage ny musik, spillelister og meget mere i Apple Music.
  • AirPods
    • Tilføjer understøttelse af nye AirPods (2. generation).
  • Mere:
    • Understøtter Luftkvalitetsindeks i Kort for USA, Storbritannien og Indien.
    • Forbedrer kvaliteten af lydoptagelser i Beskeder.
    • Understøtter RTT (real-time text) til telefonopkald, der foretages via en iPhone på Mac i nærheden.2
    • Leverer øget understøttelse af eksterne GPU'er i Aktivitetsovervågning.
    • Retter et problem i App Store, der kan have forhindret implementering af de seneste versioner af Pages, Keynote, Numbers, iMovie og GarageBand.
    • Forbedrer pålideligheden af USB-lydenheder, når de bruges sammen med MacBook Air-, MacBook Pro- og Mac mini-modeller, der blev lanceret i 2018.
    • Retter skærmens standardlysstyrke for den MacBook Air, der blev introduceret i 2018.
    • Løser et problem med den grafiske kompatibilitet, som kan forekomme på nogle eksterne skærme, der er tilsluttet Mac mini (2018).
    • Løser problemer med Wi-Fi-forbindelsen, hvilket kan forekomme efter opgradering til macOS Mojave.
    • Løser et problem, hvor en gentagen tilføjelse af en Exchange-konto kan medføre, at den forsvinder fra Internetkonti.
    • Løser et problem, hvor der regelmæssigt kan blive anmodet om AOL-brugeradgangskoder i Mail.

Erhvervsindhold:

• Løser et problem, der kunne forhindre, at mobilkonti kan logge ind fra en Mac på et andet netværk, efter deres netværkskontoadgangskode er ændret.
  • Løser et problem, der indimellem forhindrede, at apps kunne downloades fra App Store eller installeres via MDM.
  • Mobile Active Directory-konti, der har brugt deres personlige gendannelsesnøgle (PRK) til at oplåse en FileVault-enhed, er ikke længere påkrævet for at fortsætte med at bruge PRK til at oplåse, men kan bruge deres adgangskode til at logge ind i stedet.

macOS Mojave 10.14.3-opdatering

Denne opdatering forbedrer sikkerheden, stabiliteten og kompatibiliteten af din Mac og inkluderer følgende virksomhedsindhold: Når der oprettes en forbindelse til arkivdeling, der anvender en gyldig Kerberos TGT til at godkende, vil brugere ikke længere blive bedt om at indtaste deres loginoplysninger.

Opdatering af macOS Mojave 10.14.2

Denne opdatering:

• Tilføjer understøttelse af RTT (real-time text) for Wi-Fi-opkald.2
  • Tilføjer en menukommando til News, der kan åbne en historie i Safari.
  • Løser et problem, der kunne forhindre iTunes i at afspille medier på AirPlay-højtalere fra tredjeparter.

Erhvervsindhold:

• Tillader administratorerne at aktivere FileVault via MDM til mobilkonti og brugere oprettet af MDM.
  • Tillader brugerne at nulstille deres adgangskode til log ind-vinduet, når denne adgangskode er udløbet, via politikken for adgangskoder.
  • Løser et problem, der forhindrer skærme i at virke, når de er sluttet til en MacBook Pro-model, der blev introduceret i 2018, hvis bestemte USB-grafikenheder fra tredjeparter også er tilsluttet.

macOS Mojave 10.14.1-opdatering

Denne opdatering:

• Tilføjer understøttelse af video- og lydopkald via Group FaceTime, der understøtter op til 32 deltagere på samme tid, er krypteret fra start til slut og kan indledes fra en gruppesamtale i Beskeder eller tilgås når som helst under et igangværende opkald.
  • Tilføjer mere end 70 nye emojis, herunder nye figurer med rødt hår, gråt hår og krøllet hår, en ny emoji for skaldede, flere smilende ansigter og emojis, der repræsenterer forskellige dyr, sportsgrene og typer af mad.

1. Kun tilgængeligt i USA og Canada.

2. Kun tilgængeligt i USA.