Brug af Kontinuitetskamera på din Mac

Brug din iPhone, iPad eller iPod touch til at scanne dokumenter eller tage et billede af noget i nærheden, og det kommer straks frem på din Mac. Kontinuitetskamera understøttes i mange apps, inklusive Finder, Mail, Beskeder og meget mere.

Kontroller krav

Kontinuitetskamera kan bruges, når dine enheder er i nærheden af hinanden og indstilles som følger:

• Din Mac og iOS-enhed begge har Wi-Fi og Bluetooth tændt.
  • Din Mac og iOS-enhed er logget ind på iCloud med samme Apple-id, som bruger tofaktorgodkendelse.
  • Din Mac bruger macOS Mojave og din iOS-enhed bruger iOS 12.

Kontroller understøttede programmer

Du kan bruge Kontinuitetskamera på din Mac i disse apps:

• Finder
  • Keynote 8.2 eller en nyere version
  • Mail
  • Beskeder
  • Bemærkninger
  • Numbers 5.2 eller en nyere version
  • Pages 7.2 eller en nyere version
  • TextEdit

Tag et billede

1. Åbn et understøttet program på din Mac.
  2. Kontrol-klik i dokumentet eller vinduet, hvor du vil have, at billedet skal komme frem, og vælg en af menuerne Arkiv eller Indsæt. Vælg derefter Importer eller Indsæt fra iPhone eller iPad > Tag billede, som åbner kameraappen på din iPhone eller iPad.
    Hvis du vil bruge Kontinuitetskamera i Finder, skal du åbne et Finder-vindue og klikke på handlingsmenuen knappen for handlingsmenuen, eller Ctrl-klikke på det skrivebord eller vindue, hvor du gerne vil have, at dit billede skal komme frem. Derefter skal du vælge Importer fra iPhone eller iPad > Tag billede.Menuen Importer fra iPhone eller iPad på et lysbillede i Keynote
  3. På iPhone eller iPad skal du trykke på udløserknappen for at tage et billede, og derefter trykke på Anvend billede. Dit billede kommer frem i dokumentet eller vinduet på din Mac.

Scan dokumenter

1. Åbn et understøttet program på din Mac.
  2. Kontrol-klik i dokumentet eller vinduet, hvor du vil have, at det scannede dokument skal komme frem, eller vælg en af menuerne Arkiv eller Indsæt. Vælg derefter Importer eller Indsæt fra iPhone eller iPad > Scan dokument, som åbner appen Kamera på iPhone eller iPad.
    Hvis du vil bruge Kontinuitetskamera i Finder, skal du åbne et vindue i Finder og klikke på handlingsmenuen knappen for handlingsmenuen, eller Ctrl-klikke på det skrivebord eller vindue, hvor du gerne vil have, at dit scannede dokument skal komme frem. Vælg derefter Importer fra iPhone eller iPad > Scan dokument. Import fra iPhone- eller iPad-menuen i et vinduet Skriv besked i Mail
  3. Anbring dit dokument i kameraets synsfelt på iPhone eller iPad, og vent så på, at scanningen afsluttes. Hvis du vil foretage et scan manuelt, skal du tykke på udløserknappen eller en af lydstyrkeknapperne, trække i hjørnerne for at justere scanningen for at tilpasse siden, og derefter trykke på Behold scan.
  4. Tilføj ekstra scanninger til dokumentet, eller tryk på Gem, når du er færdig. Dine scanninger kommer frem i et PDF-dokument i dokumentet eller vinduet på din Mac.