Skift stemme eller sprog for Siri

Se, hvordan du ændrer stemmen og sproget, Siri bruger.

Siri på iPhone, iPad, iPod touch og Mac

Du kan tilpasse Siri, så dine anmodninger genkendes og besvares på forskellige sprog og med forskellige stemmer og dialekter. Du kan indstille Siri til at bruge et andet sprog end det, der er indstillet på din enhed.

Hvis du vil ændre sproget og stemmen, som Siri bruger, skal du bruge Siri-indstillingerne på din enhed:

• iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > Siri & søgning.
  • Mac med macOS Sierra eller en nyere version: Gå til Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på Siri.

Brug sprogindstillingen til at ændre det sprog, Siri bruger til anmodninger og svar. Brug indstillingen for Siri-stemme for at ændre Siris køn eller dialekt.

Valgmulighederne for Siri-stemmens køn og dialekt afhænger af det sprog, du vælger. På nogle sprog tilbydes kun en mandlig eller kvindelig stemme, på andre sprog tilbydes begge. På visse sprog som f.eks. engelsk, spansk og fransk tilbydes forskellige dialekter. Hvis du f.eks. bruger engelsk i USA, kan Siri tale med en amerikansk, britisk eller australsk accent.

Læs mere om Siri på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

Siri på Apple Watch og Apple TV (4. generation) eller en nyere model

Med et Apple Watch bruger Siri sproget og stemmen, du har indstillet på din iPhone. Du skal have et Apple Watch Series 3, hvis Siri skal tale til dig. På tidligere Apple Watch-modeller viser Siri svar på din skærm med tekst eller billeder. Læs mere om Siri på Apple Watch.

Med et Apple TV (4. generation eller en nyere model) bruger Siri det samme sprog som det, du indstiller på dit Apple TV. Siri taler ikke på Apple TV. Læs mere om Siri på Apple TV (4. generation eller en nyere model)