Skift stemme eller sprog for Siri

Se, hvordan du ændrer stemmen og sproget, Siri bruger.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Indstillinger > Siri & søgning.

Tryk på Sprog for at ændre det sprog, som Siri bruger til anmodninger og svar.

Tryk på Siri-stemme for at ændre den stemme, som Siri bruger.

Tryk på Indstillinger > Siri & søgning > Siri-svar for at høre talte svar fra Siri på din enhed.

På din Mac

Hvis du har en Mac med macOS Sierra eller en nyere version, skal du gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger og klikke på Siri. Herfra kan du vælge følgende:

• Sprog: Skift det sprog, som Siri bruger til anmodninger og svar.
  • Stemmemuligheder: Skift mellem mulighederne for det sprog, som Siri bruger.
  • Siri-stemme: Skift den stemme, som Siri bruger.
  • Stemmefeedback: Slå indstillingen til for at høre talte svar fra Siri. Hvis du slår denne indstilling fra, kan du ikke høre talte svar, men Siris svar vises i Siri-vinduet.

På Apple Watch

Siri bruger det sprog og den stemme på dit Apple Watch, som er indstillet på din iPhone. På Apple Watch Series 3 eller en nyere version kan du få Siri til at give talesvar. Gå til Indstillinger > Siri på dit Apple Watch.

På tidligere modeller af Apple Watch viser Siri svar på din skærm med tekst eller billeder. Læs mere om Siri på Apple Watch.

På dit Apple TV 4K og Apple TV HD

Siri bruger det sprog, som du har indstillet på dit Apple TV 4K eller Apple TV HD. Hvis du vil ændre det sprog, som Siri bruger, skal du gå til Indstillinger > Generelt. Vælg Sprog under Siri, og vælg derefter et sprog.

Siri taler ikke på Apple TV, men behandler din anmodning og viser resultaterne på skærmen.

Få mere at vide om Siri på dit Apple TV 4K eller Apple TV HD.