Skift stemme eller sprog for Siri

Se, hvordan du ændrer stemmen og sproget, Siri bruger.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Indstillinger > Siri og Søgning.

Tryk på Sprog for at ændre det sprog, som Siri bruger til anmodninger og svar.

Tryk på Siri Stemme for at ændre køn eller dialekt på Siri.*

For at høre talte svar fra Siri på din enhed skal du trykke på Stemmefeedback, og derefter vælge fra de følgende:

• Altid tændt: Siri giver talte svar, selv når din ringetone er sat til lydløs.
  • Styret med ringetonen: Siri gør alle talte svar lydløse, når ringetonen er sat til lydløs. Du hører stadig et bip når du bruger Siri, og du hører stemmesvar når du bruger "Hej Siri," eller når du er tilsluttet en Bluetooth enhed, hovedtelefoner eller CarPlay.
  • Kun håndfri: Siri bipper kun, og du hører kun stemmesvar, når du bruger "Hej Siri," eller når du er tilsluttet en Bluetooth enhed, hovedtelefoner eller CarPlay.

På din Mac

Hvis du har en Mac med macOS Sierra eller nyere, skal du gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klikke på Siri. Herfra kan du vælge mellem følgende:

• Sprog: Skifter det sprog, som Siri bruger til anmodninger og svar.
  • Siri Stemme: Skifter køn eller dialekt på Siri.*
  • Stemmefeedback: Aktivér for at høre talte svar fra Siri. Hvis du deaktiverer denne funktion hører du ikke talte svar, men Siris svar vises i Siri vinduet.

På Apple Watch

Siri bruger det samme sprog og den samme stemme på dit Apple Watch, som er indstillet på din iPhone. På Apple Watch Series 3 eller nyere kan du få Siri til at give talesvar. På dit Apple Watch skal du gå til Indstillinger > Generelt > Siri. Under Stemmefeedback skal du vælg mellem de følgende:

• Altid tændt: Siri giver talte svar, selv når dit Apple Watch er sat til lydløs.
  • Styret med ringetonen: Siri gør alle talte svar lydløse når dit Apple Watch er sat til lydløs.
  • Kun høretelefoner: Siri giver kun talte svar når dit Apple Watch er tilsluttet Bluetooth hovedtelefoner.

Ved tidligere modeller af Apple Watch viser Siri svar på din skærm med tekst eller billeder. Læs mere om Siri på Apple Watch.

På dit Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Siri bruger det samme sprog, som du har opsat på dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation). For at ændre det sprog, som Siri bruger, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Siri, og derefter vælge Sprog.

Siri taler ikke på Apple TV, men behandler din anmodning og viser resultaterne på skærmen.

Få mere at vide om Siri på dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation).

Læs mere

*Valgmulighederne for Siri-stemmens køn og dialekt afhænger af det sprog, du vælger. På nogle sprog tilbydes kun en mandlig eller kvindelig stemme, på andre sprog tilbydes begge. På visse sprog som f.eks. engelsk, spansk og fransk tilbydes forskellige dialekter. Hvis du f.eks. bruger engelsk i USA, kan Siri tale med en amerikansk, britisk eller australsk accent.