Brug Siri på dit Apple TV

Siri gør det nemt at se tv, finde apps og meget mere. Du skal bare bede om film, tv-udsendelser eller apps, så finder Siri dem for dig. Så nemt er det.

Hvor du kan bruge Siri

Spørg Siri

Brug Siri til at søge efter indhold og apps

Opdag flere måder at bruge Siri på

Slå Siri til eller fra

Hvis du ikke kan slå Siri til

Her kan du bruge Siri på Apple TV

Siri er i øjeblikket tilgængelig på Apple TV 4K (1. generation og nyere) og Apple TV HD for disse lande, områder og sprog: Australien (engelsk), Belgien (hollandsk, fransk), Brasilien (portugisisk), Canada (engelsk, fransk), Chile (spansk), Danmark (dansk), De Forenede Arabiske Emirater (arabisk), Finland (finsk), Frankrig (fransk), Holland (hollandsk), Hongkong (kantonesisk), Indien (engelsk), Irland (engelsk), Israel (hebræisk), Italien (italiensk), Japan (japansk), Korea (koreansk), Luxembourg (fransk, tysk), Malaysia (malaysisk), Mexico (spansk), New Zealand (engelsk), Norge (norsk bokmål), Rusland (russisk), Saudi-Arabien (arabisk), Singapore (engelsk), Sydafrika (engelsk), Spanien (spansk), Storbritannien (engelsk), Sverige (svensk), Schweiz (fransk, tysk, italiensk), Taiwan (mandarin), Thailand (Thai), Tyrkiet (tyrkisk), Tyskland (tysk), USA (engelsk, spansk), Østrig (tysk).*

Spørg Siri på Apple TV

Hold Siri-knappen nede på din Siri Remote, mens du siger det, du vil sige, og slip så Siri-knappen.

Hvis du har en HomePod, så brug din stemme til at få Siris opmærksomhed, eller du kan trykke på og holde nede oven på HomePod. Sørg for at afslutte din anmodning på HomePod med "på tv'et" for at søge, betjene afspilning eller afspille indhold på dit tv.

Læs om, hvordan du bruger Siri på alle dine Apple-enheder

Du kan indstille dit Siri-sprog til et andet end det, dit Apple TV viser. Gå til Indstillinger > Generelt > Siri-sprog på dit Apple TV.

Siri søger i alle populære apps, afhængigt af dit land eller område, og viser dig så ting, du kan se, eller svarer på dit spørgsmål. Siri taler ikke til dig, så du bliver ikke forstyrret, når du lytter til eller ser noget.

Vil du se en specifik film eller en tv-udsendelse? Eller vil du se flow-tv? Du skal blot bede Siri om det, du gerne vil se, og så finder Siri det til dig.

Søg efter titel

Hvis du ved, hvad du vil se, kan du søge efter titlen. Hvis der er flere at vælge mellem, giver Siri dig mulighed for at vælge den rette. Eksempel:

• "Se Ted Lasso."

• "Spil Transformers: Rise of the Beasts."

• "Dune."

Søg efter genre, skuespillere m.m.

Ved du ikke helt, hvad du leder efter? Med Siri kan du søge efter genre, skuespillere, instruktør, bedømmelse, aldersmæssig egnethed, popularitet og meget mere. Eksempel:

• "Vis mig nogle sjove gyserfilm."

• "Find nye film i 4K."*

• "Hvilke nye udgivelser er populære?"

• "Find tv-udsendelser til børn."

*Du kan kun afspille 4K-indhold på Apple TV 4K.

Find apps

Find en app eller en apptype i App Store. Eksempel:

• "Åbn Hulu."

• "Find fitnessapps."

• "Gå til App Store."

Få personlige anbefalinger

I understøttede lande og områder kan Siri genkende stemmen, der er knyttet til det Apple-id, du bruger på Apple TV og en anden Apple-enhed. Indstil Genkend min stemme for at få personlige anbefalinger, afspille din yndlingsmusik og meget mere. Prøv derefter:

• "Hvad skal jeg se?"

• "Afspil min musik."

• "Skift til min profil."

Søg på YouTube

Hvis du vil finde indhold på YouTube, skal du bare inkludere det i din Siri-søgning, f.eks.:

• "Søg efter verdens hurtigste bil på YouTube."

• "Find sjove videoer med katte på YouTube."

• "Find surf-undervisning på YouTube."

• "Find videoer med vegetarretter på YouTube."

Afspil liveindhold

I understøttede apps og lande kan Siri åbne live-indhold for dig. Eksempel:

• "Se ESPN live"

• "Se FX live."

• "Se ABC News live."

Opdag flere måder, hvorpå du kan bruge Siri på Apple TV

Siri kan styre videoafspilning, komme med sportsresultater, tjekke din vejrudsigt og åbne apps. Siri genkender også navnene på mærkerne på skærmen, så du kan navigere rundt på Apple TV ved hjælp af stemmen.

Styr, hvad der afspilles på Apple TV

Mens du ser en video, kan du spørge Siri om udsendelsen, ændre dine indstillinger m.m. Eksempel:

• "Slå Closed Captioning til."

• "Spol to minutter frem."

• "Hvad sagde han?"

• "Hvem er med?"

Få generel information

Du kan spørge Siri om sport, vejr og aktier eller stille specifikke spørgsmål, som du måske søger efter på internettet. Omfanget af Siris viden om generel information kan variere fra land til land og region.

• "Hvem spiller baseball i aften?"

• "Hvilken fodboldspiller har scoret flest mål?"

• "Hvordan er temperaturen udenfor?"

• "Hvordan står det til med NASDAQ i dag?"

• "Er majs en frugt?"

Find min iPhone

Hvis du aktiverer Find min iPhone på dine enheder, kan du bede Siri om at afspille en lyd på enheden, hvilket kan hjælpe dig med at finde den. Her er nogle eksempler:

• "Hvor er min iPhone?"

• "Afspil en lyd på min iPhone."

• "Hvor er mit Apple Watch?"

Se endnu flere

Du kan bruge Siri til at åbne apps på dit Apple TV. Eksempel:

• "Gå til Fotos."

• "Åbn App Store."

• "Åbn Indstillinger."

• "Åbn Hulu."

Du kan også stryge opad på vejrudsigten, sportsresultaterne og aktiemarkedet for at få flere oplysninger.

Slå Siri til eller fra på Apple TV

Gå til Indstillinger > Generelt > Siri på dit Apple TV.

Hvis dit Apple TV oplæser navnene på symboler eller indstillinger, kan du se, om du er kommet til at slå VoiceOver til ved et uheld. VoiceOver er ikke en funktion i Siri. Du kan slå VoiceOver fra ved at gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > VoiceOver, og slå VoiceOver fra.

Hvis du ikke kan slå Siri til på Apple TV

*Tilgængeligheden af Siri samt af funktioner og kommandoer varierer efter sprog og efter land eller område. Apple TV 4K og Apple TV HD leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote.