Brug af Siri på alle dine Apple-enheder

Bed Siri om at sende en besked på din iPhone, afspille din yndlings-tv-udsendelse på dit Apple TV eller starte en træningssession på dit Apple Watch. Uanset hvad det er, kan Siri gøre det for dig – på en hvilken som helst af dine Apple-enheder. Du skal bare spørge.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Her er et par måder at tale til Siri på.

Sig "Hej Siri"

Bare sig "Hej Siri", og sig derefter, hvad du vil have Siri til at gøre. Du kan for eksempel sige "Hej Siri, hvordan bliver vejret i dag?"

Tryk på knappen, og slip den igen

På iPhone X eller en nyere model skal du trykke sideknappen ind et øjeblik, og derefter straks fremsætte dit ønske.

Hvis din enhed har en Hjem-knap, skal du trykke på den og derefter sige, hvad du vil have.

Tryk på knappen, og hold den inde

Vil du fremsætte en længere anmodning? På iPhone X eller en nyere model skal du trykke sideknappen ind og holde den inde, mens du fremsætter din anmodning. Når du slipper sideknappen, holder Siri op med at lytte.

Hvis din enhed har en Hjem-knap, skal du blot trykke på den og holde den inde, til du er færdig med din anmodning.

På AirPods, headsets eller i en bil

Når du har AirPods i ørerne, skal du trykke to gange på ydersiden af en AirPod, vente på en klokkelyd og derefter fremsætte din anmodning.

På andre headsets eller Bluetooth-enheder skal du holde midterknappen eller opkaldsknappen inde, indtil du hører en klokkelyd, hvorefter du kan fremsætte din anmodning.

Hvis dit køretøj understøtter CarPlay eller Siri Eyes Free, skal du holde stemmekommandoknappen på rattet inde, mens du siger, hvad du har brug for.

På Apple Watch

Her er et par måder, hvorpå du kan tale til Siri på dit Apple Watch.

Sig "Hej Siri"

Se på dit Apple Watch, eller tryk på skærmen. Når uret er klar, skal du blot sige "Hej Siri" og derefter sige, hvad du vil have Siri til at gøre.

Løft hånden for at tale

Med den nyeste version af watchOS og Apple Watch Series 3 eller en nyere model, behøver du ikke at sige "Hej Siri". Du skal bare holde uret op i nærheden af munden og sige, hvad du vil have.

Hold Digital Crown nede

Tryk på Digital Crown et øjeblik, og fortæl derefter Siri, hvad du vil have.

Vil du fremsætte en længere anmodning? Du skal blot trykke på Digital Crown og holde nede, sige, hvad du vil have og derefter slippe Digital Crown.

På HomePod

Her er to måder, hvorpå du kan tale til Siri på HomePod.

Tryk ovenpå HomePod

Tryk for oven på HomePod, og fremsæt din anmodning.

Vil du fremsætte en længere anmodning? Du skal blot trykke på for oven på HomePod og holde nede, fremsætte din anmodning og derefter give slip.

HomePod er ikke tilgængelig i alle lande og områder.

På Mac

Her er et par måder, hvorpå du kan tale til Siri på din Mac.

Sig "Hej Siri"

På en Mac (2018 eller en nyere model) skal du sige "Hej Siri" og derefter fremsætte din anmodning.

Tryk på Siri-knappen, eller brug tastaturgenvejen

På en Macbook Pro med en Touch Bar skal du trykke på  på Touch0 Bar og derefter fremsætte din anmodning. Du kan også trykke på  og holde nede, mens du fremsætter din anmodning. Siri holder op med at lytte, når du løfter fingeren.

På macOS Sierra eller en nyere model skal du klikke på  i menulinjen eller Dock. Du kan også trykke på Kommando-tasten (⌘) og mellemrumstasten og holde nede, til Siri reagerer. Sig derefter, hvad Siri skal gøre.

Hvis Siri ikke lukker automatisk, kan du klikke på  i vinduet eller skubbe til højre for at lukke.

På Apple TV