Brug af Siri på alle dine Apple-enheder

Bed Siri om at sende en besked på din iPhone, afspille din foretrukne tv-udsendelse på dit Apple TV eller starte en træningssession på dit Apple Watch. Uanset hvad det er, kan Siri gøre det for dig – på en hvilken som helst af dine Apple-enheder. Du skal bare spørge.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Her er et par måder at tale til Siri på.

Sig "Hej Siri"

Bare sig "Hej Siri", og sig derefter straks, hvad du vil have Siri til at gøre. Du kan for eksempel sige "Hej Siri, hvordan bliver vejret i dag?"

Tryk på knappen, og slip den igen

• På iPhone X eller nyere skal du trykke på sideknappen og derefter straks fremsætte din anmodning.
  • På iPad Pro-modeller uden en Hjem-knap skal du trykke på den øverste knap og derefter straks fremsætte din anmodning.
  • Hvis din enhed har en Hjem-knap, skal du trykke på den og derefter straks sige, hvad du vil have.

Vil du fremsætte en længere anmodning? Bare tryk og hold på den knap, du bruger til at aktivere Siri, indtil du er færdig med at fremsætte din anmodning.

På AirPods eller i en bil

Hvis du bærer et par AirPods Pro eller AirPods (2. generation), skal du sige "Hej Siri" og derefter straks sige, hvad du har brug for. På AirPods (1. generation) skal du dobbeltklikke på ydersiden af en af dine AirPods, vente på en klokkelyd og derefter fremsætte din anmodning.

Hvis dit køretøj understøtter CarPlay eller Siri Eyes Free, skal du holde stemmekommandoknappen på rattet inde, mens du fremsætter din anmodning.

På Apple Watch

Her er et par måder at tale til Siri på.

Sig "Hej Siri"

Se på dit Apple Watch, eller tryk på skærmen. Når uret er klar, skal du blot sige "Hej Siri" og straks derefter sige, hvad du vil have Siri til at gøre.

Løft for at tale

Med watchOS 5 og nyere versioner og Apple Watch Series 3 eller en nyere model behøver du ikke længere sige "Hej Siri". Du skal bare holde uret tæt på munden og sige, hvad du vil have.

Tryk på Digital Crown

Tryk på Digital Crown et øjeblik, og fortæl derefter Siri, hvad du vil have.

Vil du fremsætte en længere anmodning? Bare tryk på og hold Digital Crown inde, indtil du er færdig med at fremsætte din anmodning.

På HomePod

Her er et par måder at tale til Siri på.

Sig "Hej Siri"

Bare sig "Hej Siri", og sig derefter straks, hvad du vil have Siri til at gøre.

Tryk på toppen af HomePod

Tryk på toppen af HomePod, og fremsæt din anmodning.

Vil du fremsætte en længere anmodning? Du skal blot trykke på toppen af din HomePod og holde nede, indtil du er færdig med at fremsætte din anmodning.

HomePod er ikke tilgængelig i alle lande og områder.

På Mac

Her er et par måder at tale til Siri på.

Sig "Hej Siri"

På en Mac (2018 eller nyere) skal du sige "Hej Siri" og derefter fremsætte din anmodning.

Tryk på Siri-knappen

• På en Macbook Pro med en Touch Bar skal du trykke på Siri-knappen  på Touch Bar og derefter fremsætte din anmodning.
  • På macOS Sierra og senere skal du klikke på Siri-knappen i menulinjen eller Dock. Sig derefter, hvad Siri skal gøre.
  • Hvis du vil fremsætte en længere anmodning, skal du holde Siri-knappen  nede, indtil du er færdig med at fremsætte din anmodning.

Hvis Siri ikke lukkes automatisk, skal du klikke på luk i vinduet.

Læs mere om, hvordan du bruger Siri på din Mac.

På Apple TV

Hold Siri-knappen nede på din Siri Remote, fremsæt din anmodning, og slip derefter Siri-knappen igen.

Læs mere om at bruge Siri på dit Apple TV.

Gør mere med Siri

Lige fra at finde oplysninger til at få hjælp til hverdagsopgaver kan du finde flere måder at bruge Siri på.

Siris tilgængelighed og funktioner afhænger af sprog, land og område. Læs om, hvilke Siri-funktioner der understøttes i dit land eller område på iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS.