Brug af Siri på alle dine Apple-enheder

Brug Siri til at hjælpe dig med de ting, du skal finde, vide eller gøre hver dag. Bare sig "Hej Siri" eller tryk på en knap, og sig derefter, hvad du vil have Siri til at gøre. Find din Apple-enhed nedenfor for at få mere at vide om, hvordan du bruger Siri.

Sådan bruger du Siri på din iPhone

Her er et par måder at aktivere Siri på.

iPhone 13, hvor det er vist, at man skal trykke på sideknappen for at aktivere Siri

Sig "Hej Siri"

Bare sig "Hej Siri", og sig derefter straks, hvad du vil have Siri til at gøre.

Tryk på knappen, og slip den igen

• Hvis din iPhone har knappen Hjem, skal du trykke på knappen Hjem og derefter fremsætte din anmodning.
  • Hvis din iPhone ikke har knappen Hjem, skal du trykke på sideknappen og derefter fremsætte din anmodning.
  • Hvis du vil fremsætte en længere anmodning, skal du trykke på knappen Siri eller knappen Hjem og holde nede, indtil du er færdig med at fremsætte din anmodning.

Skriv i stedet for at tale med Siri

Slå Skriv til Siri til. Tryk derefter på knappen for at aktivere Siri, og skriv din anmodning.

Sådan bruger du Siri på din iPad

Her er et par måder at aktivere Siri på.

iPad Pro, hvor det er vist, at man skal trykke på den øverste knap for at aktivere Siri

Sig "Hej Siri"

Bare sig "Hej Siri", og sig derefter straks, hvad du vil have Siri til at gøre.

Tryk på knappen, og slip den igen

• Hvis din iPad har knappen Hjem, skal du trykke på knappen Hjem og holde nede og derefter fremsætte din anmodning.
  • Hvis din iPad ikke har knappen Hjem, skal du trykke på den øverste knap og holde nede og derefter fremsætte din anmodning.
  • Hvis du vil fremsætte en længere anmodning, skal du trykke på knappen Hjem eller den øverste knap og holde nede, indtil du er færdig med at fremsætte din anmodning.

Skriv i stedet for at tale med Siri

Slå Skriv til Siri til. Tryk derefter på knappen for at aktivere Siri, og skriv din anmodning.

Sådan bruger du Siri på dine AirPods

Her er et par måder at aktivere Siri på.

Pile, der peger på staven på AirPods Pro

Sig "Hej Siri"

Hvis du bærer et par AirPods Pro, AirPods Max eller AirPods (2. generation eller nyere), skal du sige "Hej Siri" og derefter straks sige, hvad du vil have Siri til at gøre.

Tryk eller tryk let på din AirPod

Sådan bruges Siri på din Mac

Her er et par måder at aktivere Siri på.

Sig "Hej Siri"

På understøttede Mac-modeller: Sig "Hej Siri", og fremsæt derefter din anmodning.

MacBook Pro med Touch Bar, der viser Siri-knappen på menulinjen og på Touch Bar

Brug af Siri-knappen

• Klik på Siri-knappen Siri-knap på menulinjen eller i Dock, og sig derefter, hvad du vil have Siri til at gøre.
  • På en Mac med en Touch Bar: Tryk på Siri-knappen Siri-knap, og fremsæt derefter din anmodning.
  • Hvis dit Apple-tastatur har knappen Diktering knappen Diktering: Tryk på og hold Diktering nede Dictation Key, og fremsæt derefter din anmodning.
  • Hvis du vil fremsætte en længere anmodning, skal du holde Siri-knappen Siri-knap nede, indtil du er færdig med at fremsætte din anmodning.

Skriv i stedet for at tale med Siri

Slå Skriv til Siri til. Tryk eller klik derefter på Siri-knappen, og skriv din anmodning.

Sådan bruger du Siri på dit Apple Watch

Her er et par måder at aktivere Siri på.

Pil, der peger på Digital Crown på Apple Watch

Sig "Hej Siri"

Se på dit Apple Watch, eller tryk på skærmen. Sig derefter "Hej Siri" efterfulgt af din anmodning.

Løft for at tale

På Apple Watch Series 3 eller nyere: Løft dit håndled, så dit Apple Watch er tæt på din mund, og sig derefter, hvad du vil have Siri til at gøre.

Tryk på Digital Crown

• Tryk på og hold Digital Crown nede, og sig derefter, hvad du vil have Siri til at gøre.
  • Hvis du vil fremsætte en længere anmodning, skal du trykke på og holde Digital Crown nede, indtil du er færdig med at fremsætte din anmodning.

Sådan bruger du Siri på din HomePod

Her er et par måder at aktivere Siri på.

HomePod mini, der viser Touch-overfladen

Sig "Hej Siri"

Bare sig "Hej Siri", og sig derefter straks, hvad du vil have Siri til at gøre.

Tryk på toppen af din HomePod

• Tryk på og hold nede på toppen af din HomePod, og fremsæt derefter din anmodning.
  • Hvis du vil fremsætte en længere anmodning, skal du trykke på toppen af din HomePod og holde nede, indtil du er færdig med at fremsætte din anmodning.

HomePod er ikke tilgængelig i alle lande og områder.

Pil, der peger på Siri-knappen på Apple TV Remote

Sådan bruger du Siri på dit Apple TV

Hold Siri-knappen nede på din Siri Remote, fremsæt din anmodning, og slip derefter Siri-knappen igen.

Læs mere om at bruge Siri på dit Apple TV.

Sådan bruger du Siri med CarPlay

Hvis dit køretøj understøtter CarPlay eller Siri Eyes Free, skal du holde stemmekommandoknappen på rattet inde, mens du fremsætter din anmodning.

Gør mere med Siri

Opdag flere måder, hvorpå Siri kan hjælpe dig i hverdagen med alt fra at finde oplysninger til at styre dit hjem.

Siris tilgængelighed og funktioner afhænger af sprog, land og område. Læs om, hvilke Siri-funktioner der understøttes i dit land eller område på iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS.