Hvis Siri ikke fungerer på din iPhone

Kontroller nogle få indstillinger på din iPhone for at sikre, at Siri er indstillet til at lytte efter din stemme og svare på dine anmodninger.

Slå "Siri" eller "Hej Siri" til

1. Gå til Indstillinger.

2. Tryk på Siri & søgning.

3. Herfra skal du sørge for, at følgende indstillinger er slået til:

• Lyt efter "Siri" eller "Hej Siri"

• Tillad Siri, når enheden er låst

No alt supplied for Image

Hvis du ikke ser Siri & søgning i Indstillinger, skal du genstarte din iPhone. Hvis Siri & søgning ikke vises efter genstart, skal du kontrollere dine VPN-indstillinger. Nogle VPN-profiler tillader muligvis ikke brug af Siri.

Indstil Siri til at genkende din stemme

1. Gå til Indstillinger.

2. Tryk på Siri & søgning.

No alt supplied for Image
  3. Slå Lyt efter "Siri" eller "Hej Siri" fra, og slå det til igen.

4. Når indstillingsskærmen Bare sig "Siri" eller "Hej Siri" vises, skal du trykke på Indstil.

5. Sig alle de kommandoer, du kan se på skærmen.

6. Tryk på OK.

No alt supplied for Image

Hvis du ikke kan høre Siri

1. Gå til Indstillinger.

2. Tryk på Siri & søgning.

3. Tryk på Siri-svar.

4. Tryk på Foretræk talte svar for at bruge Siri til talte svar, selv hvis Lydløs tilstand er slået til.

No alt supplied for Image

Du kan også justere Siri-talelydstyrken og -hastigheden.

Få mere hjælp med Siri

Tilgængeligheden af Siri samt af funktioner og kommandoer varierer efter sprog og efter land og område. Læs mere om, hvilke Siri-funktioner der understøttes i dit land eller område.