Sådan justerer du Siris lydstyrke og talehastighed

Læs mere om, hvordan du justerer, hvor højt, stille eller hurtigt Siri taler på iPhone, Apple Watch, Mac eller HomePod.

Juster Siris lydstyrke for tale på din iPhone

Du kan bede Siri om at justere dine indstillinger for lydstyrken. Du skal bare få Siris opmærksomhed og derefter sige "Tal højere" eller "Tal lavere".

Hvis du vil justere lydstyrken, mens Siri taler, eller mens du bruger hovedtelefoner, skal du trykke på lydstyrkeknapperne på siden af din iPhone.

Hvis du ikke kan høre Siri, skal du muligvis slå funktionen Ring til.

ios-17-iphone-14-pro-siri-speak-louder-command

Juster Siris talehastighed

Med iOS 17 kan du justere, hvor hurtigt eller langsomt Siri taler.

1. Gå til Indstillinger, tryk på Tilgængelighed, og tryk derefter på Siri.

2. Skub mærket for talehastighed mod højre for at gøre talen hurtigere og mod venstre for at gøre talen langsommere.

ios-17-iphone-14-pro-settings-accessibility-siri-speaking-rate
watchos-10-series-8-settings-siri-voice-volume-speaker

Juster Siris sydstyrke på dit Apple Watch

Løft håndleddet, og tal ind i dit Apple Watch. Du skal blot sige "Hej Siri, tal højere" eller "Hej Siri, tal lavere".

Juster Siris lydstyrke på din Mac

Når Siri taler, skal du klikke på lydstyrkeknappenlydstyrkeknappen på menulinjen og derefter trække i mærket for at justere lydstyrken. Du kan også bruge lydstyrketasterne på dit tastatur:

Hvis du bruger hovedtelefoner, skal du justere lydstyrken fra din Mac.

macos-sonoma-macbook-air-adjust-volume-status-bar

Juster Siris lydstyrke på din HomePod

Du kan bede Siri om at tale højere eller lavere eller indstille en bestemt lydstyrke. Sig "Hej Siri", og derefter kan du f.eks. sige:

• "Tal højere."

• "Tal altid lavere."

• "Indstil lydstyrken til tres procent."

HomePod justerer automatisk Siris svarlydstyrke baseret på støjniveauet i rummet, din afstand til din HomePod, og hvor højt du taler til Siri. Du kan slå automatisk lydstyrke til eller fra ved at sige "Hej Siri, slå automatisk Siri-lydstyrke til" eller "Hej Siri, slå automatisk Siri-lydstyrke fra".

Juster Siris lydstyrke i CarPlay

Mens Siri taler, kan du bruge bilens lydstyrkeknap til at justere lydstyrken til det ønskede niveau. Denne knap sidder normalt på rattet eller på bilens display.