Log ud af iCloud på dine enheder

Hvis du vil stoppe med at bruge iCloud på en af dine enheder, kan du se, hvordan du logger ud, og hvad der sker, når du logger ud.

Hvad sker der, når du logger ud af iCloud på din enhed?

Du kan logge ud af iCloud for at stoppe med at bruge iCloud og dets relaterede tjenester på din enhed. Disse tjenester er angivet nedenfor. Før du logger ud, skal du sørge for, at du har det godt med at have disse tjenester slået fra. Hvis du kun vil stoppe med at bruge nogle iCloud-funktioner, kan du ændre dine iCloud-indstillinger i stedet for at logge ud af iCloud.

• Apple Pay, Apple Cash og Apple Card1

• Find

• Game Center

• Appen Hjem til at styre dine HomeKit-enheder

• iCloud-sikkerhedskopiering

• iCloud Drive

• iCloud-nøglering

• iCloud Mail

• iCloud-fotos

• Delt iCloud-fotobibliotek

• Genveje i Siri

• Memoer

• Delte album

• Beskeder i iCloud

• Påmindelser

• Delte noter

• Delte Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter

• Opdateringer af dine kontakter, kalendere, påmindelser, bogmærker og faner i Safari

• Kontinuitetsfunktioner som f.eks. Handoff, Universel udklipsholder og Automatisk lås op med dit Apple Watch

• Data til apps fra andre producenter, du har installeret, og som bruger iCloud

Når du logger ud, forbliver alle oplysninger, der er gemt i iCloud, tilgængelige i iCloud. Disse oplysninger vil blive fjernet fra din enhed, medmindre du vælger at beholde en kopi af disse data, når du bliver bedt om det.

Hvis du har iCloud+, og du logger ud af iCloud på din enhed, mister du adgangen til Privat datatrafik med iCloud, Skjul min e-mailadresse, understøttelse af Sikker HomeKit-video og brugerdefineret e-maildomæne på den pågældende enhed.2

Sådan fortsætter du med at bruge App Store, iMessage og FaceTime på din enhed

Når du logger ud af iCloud, bliver du også automatisk logget af App Store, iMessage og FaceTime.

Log ud på din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på dit navn.

2. Rul ned til bunden.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-device-list
  3. Tryk på Log ud.

4. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, og tryk på Slå fra. Har du glemt adgangskoden til dit Apple-id?

5. Slå de data til, som du vil have en kopi af på din enhed.

6. Tryk på Log ud.

7. Tryk på Log ud igen for at bekræfte, at du vil logge af iCloud.

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan trykke på dit Apple-id, eller du ikke kan logge ud på grund af begrænsninger

Sådan logger du af på din Mac

I macOS Ventura eller nyere versioner:

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på dit navn.

macos-sonoma-system-settings-apple-id-device-list
  3. Klik på Log ud.

4. Hvis du vil beholde en kopi af dine iCloud-data på din Mac, skal du huske at markere de relevante afkrydsningsfelter, før du logger af. Klik derefter på Behold en kopi.

5. Klik på Behold på denne Mac, hvis du vil beholde en kopi af dine adgangskoder i Safari på din Mac.

I macOS Monterey eller tidligere:

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på Apple-id, og klik derefter på Oversigt.

3. Klik på Log ud.

4. Hvis du vil beholde en kopi af dine iCloud-data på din Mac, skal du huske at markere de relevante afkrydsningsfelter, før du logger af. Klik derefter på Behold en kopi.

5. Klik på Behold på denne Mac, hvis du vil beholde en kopi af dine adgangskoder i Safari på din Mac.

Sådan logger du af på dit Apple Watch

Når du logger af iCloud på den iPhone, der er parret med dit Apple Watch, logges du automatisk af iCloud på dit Apple Watch.

Hvis du konfigurerer et Apple Watch til et familiemedlem, kan du læse mere om, hvordan du ophæver pardannelse og sletter Apple Watch.

Sådan logger du af på dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger.

2. Vælg Brugere og konti.

• For standardkontoen skal du vælge dit navn og derefter vælge Fjern bruger fra Apple TV.

• For yderligere konti skal du vælge dit navn, vælge iCloud og derefter vælge Log ud.

Sådan logger du af iCloud til Windows

1. Åbn iCloud til Windows.

2. Klik på Log ud.

1. Dine Apple Cash- og Apple Card-konti er tilknyttet dit Apple-id. De kan ikke overføres til et andet Apple-id eller tilgås fra et andet Apple-id.

2. Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande og områder.