Sådan logger du ud af iCloud på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit Apple TV

Du kan logge ud af iCloud på en af dine enheder, eller du kan logge ud af alle dine enheder for at stoppe med at bruge iCloud.

Før du logger ud af iCloud, skal du sørge for at arkivere eller oprette kopier af de oplysninger, du opbevarer i iCloud. Når du logger ud af iCloud, kan du ikke få adgang til eller bruge følgende tjenester på dine enheder eller din Mac.

• Apple Pay
  • Tilbage til min Mac
  • Find mine venner
  • Find min iPhone eller Find min Mac
  • Game Center
  • Appen Hjem til at styre dine HomeKit-enheder
  • iCloud-sikkerhedskopi
  • iCloud Drive
  • iCloud-nøglering
  • iCloud Mail
  • iCloud-fotobibliotek
  • iCloud-fotodeling
  • Beskeder i iCloud
  • Delte noter
  • Delte Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter
  • Opdateringer af dine kontakter, kalendere, påmindelser, bogmærker og faner i Safari
  • Kontinuitetsfunktioner som f.eks. Handoff, Universel udklipsholder og Automatisk lås op med dit Apple Watch
  • Data til apps fra andre producenter, du har installeret, og som bruger iCloud

Når du logger ud af iCloud bliver du også automatisk logget ud af App Store, iMessage og FaceTime. Du kan fortsætte med at bruge disse tjenester med dit Apple-id ved at logge på dem igen enkeltvist. Sådan logger du på App StoreiMessage og FaceTime. Hvis du ikke vil logge på igen med dit Apple-id, kan du fortsætte med at bruge iMessage og FaceTime med dit telefonnummer.

Hvis du logger ud af iCloud og ikke har en kopi af dine data på din enhed eller din Mac, kan du ikke få adgang til dataene på din enhed eller din Mac, før du logger ind på iCloud igen.

Sådan logger du ud af din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du bruger iOS 10.3 eller en nyere version:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Rul ned, og tryk på Log ud.
  3. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, og tryk på Slå fra.
  4. Slå de data til, som du vil have en kopi af på din enhed.
  5. Tryk på Log ud.
  6. Tryk på Log ud igen for at bekræfte, at du vil logge ud af iCloud.

Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version:

1. Gå til Indstillinger > iCloud.
  2. Rul ned, og tryk på Log ud.
  3. Tryk på Log ud.
  4. Tryk på Slet fra Min iPhone.
  5. Tryk på Behold eller Slet for data på din iOS-enhed, f.eks. iCloud-kalendere, Safari-data, påmindelser og kontakter.
  6. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, og tryk på Slå fra.

Sådan logger ud af din Mac

Hvis du bruger macOS High Sierra eller en nyere version:

1. Gå til Apple > Systemindstillinger > iCloud.
  2. Klik på Log ud.
  3. Hvis du vil beholde en kopi af dine iCloud-data på din Mac, skal du sørge for at vælge de relevante afkrydsningsfelter, før du logger ud. Klik derefter på Behold en kopi.
  4. Klik på Behold på denne Mac, hvis du vil beholde en kopi af dine adgangskoder i Safari på din Mac.

Sådan logger du ud af dit Apple Watch

Når du logger ud af iCloud på den iPhone, der er parret med dit Apple Watch, logges du automatisk ud af iCloud på dit Apple Watch.

Sådan logger du ud af dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Konti > iCloud.
  2. Vælg Log ud.

Sådan logger du ud af iCloud til Windows

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Log ud.