Sådan logger du af iCloud på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit Apple TV

Du kan logge af iCloud på en af dine enheder, eller du kan logge af på alle dine enheder for at holde op med at bruge iCloud.

Når du logger af iCloud, bliver du spurgt, om du vil beholde en kopi af de oplysninger, som du gemmer i iCloud, på din enhed. Uanset hvad du vælger, forbliver dine oplysninger i iCloud. Du kan imidlertid ikke få adgang til eller bruge følgende tjenester på din enhed, når du er logget af iCloud:

• Apple Pay, Apple Cash og Apple Card*
  • Find
  • Game Center
  • Appen Hjem til at styre dine HomeKit-enheder
  • iCloud-sikkerhedskopiering
  • iCloud Drive
  • iCloud-nøglering
  • iCloud Mail
  • iCloud-fotos
  • Genveje i Siri
  • Memoer
  • Fælles album
  • Beskeder i iCloud
  • Påmindelser
  • Delte noter
  • Delte Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter
  • Opdateringer af dine kontakter, kalendere, påmindelser, bogmærker og faner i Safari
  • Kontinuitetsfunktioner som f.eks. Handoff, Universel udklipsholder og Automatisk lås op med dit Apple Watch
  • Data til apps fra andre producenter, du har installeret, og som bruger iCloud

* Dine Apple Cash- og Apple Card-konti er tilknyttet dit Apple-id. De kan ikke overføres til et andet Apple-id eller tilgås fra et andet Apple-id.

Når du logger af iCloud, bliver du også automatisk logget af App Store, iMessage og FaceTime. Du kan logge på med dit Apple-id for at fortsætte med at bruge App Store. Og du kan bruge iMessage og FaceTime med dit telefonnummer

Hvis du logger af iCloud og ikke har en kopi af dine data på din enhed eller din Mac, kan du ikke få adgang til dataene, før du logger på iCloud igen.

Sådan logger du af på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Rul ned til bunden.
  3. Tryk på Log ud.
  4. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, og tryk på Slå fra.
  5. Slå de data til, som du vil have en kopi af på din enhed.
  6. Tryk på Log ud.
  7. Tryk på Log ud igen for at bekræfte, at du vil logge af iCloud.

Sådan logger du af på din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Apple-id, og klik derefter på Oversigt. Hvis du bruger macOS High Sierra eller tidligere, skal du klikke på iCloud.
  3. Klik på Log ud.
  4. Hvis du vil beholde en kopi af dine iCloud-data på din Mac, skal du huske at markere de relevante afkrydsningsfelter, før du logger af. Klik derefter på Behold en kopi.
  5. Klik på Behold på denne Mac, hvis du vil beholde en kopi af dine adgangskoder i Safari på din Mac.

Sådan logger du af på dit Apple Watch

Når du logger af iCloud på den iPhone, der er parret med dit Apple Watch, logges du automatisk af iCloud på dit Apple Watch.

Læs mere om, hvordan du ophæver pardannelsen for og sletter dit Apple Watch, hvis du bruger et Apple Watch med Indstil familie

Sådan logger du af på dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Konti > iCloud.
  2. Vælg Log ud.

Sådan logger du af iCloud til Windows

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Log ud.