Hvis dit Apple-id er nedtonet i Indstillinger

Hvis du går til Indstillinger på din iPhone eller iPad, og du ikke kan klikke på dit Apple-id, har du muligvis begrænsninger slået til. Læs mere om, hvordan du tjekker, om du har slået begrænsninger til for dit Apple-id, og hvordan du slår dem fra.

Indstillingerne Indhold og anonymitet findes for Skærmtid, der er designet til at forhindre børn i at foretage uønskede ændringer på deres konto. Hvis du har slået indstillingerne til af en anden grund og ønsker at foretage ændringer på din konto, kan du bruge disse trin på din iPhone eller iPad.

Hvis du ikke kan klikke på dit Apple-id

En iPhone, der viser ejerens navn nedtonet øverst i Indstillinger.
  1. Gå til Indstillinger, og tryk på Skærmtid.

2. Tryk på Indhold og anonymitet.

3. Hvis Indhold og anonymitet er slået til, skal du rulle ned til afsnittet Tillad ændringer.

4. Tryk på Kontoændringer, og indstil den til Tillad. Indtast din adgangskode for Skærmtid, hvis du bliver bedt om det.

Hvis du ikke kan klikke på andre muligheder i Indstillinger

1. Gå til Indstillinger, og tryk på Skærmtid.

2. Tryk på Indhold og anonymitet.

ios-16-iphone-14-pro-settings-screen-time-content-and-privacy-restrictions-content-and-privacy-restrictions-on-allow-changes-section
  3. Hvis Indhold og anonymitet er slået til, skal du rulle ned og kontrollere, om nogen indstillinger er indstillet til Tillad ikke.

4. I så fald skal du trykke på den pågældende indstilling og derefter vælge Tillad. Indtast din adgangskode for Skærmtid, hvis du bliver bedt om det.

Hvis du er et barn i en familiegruppe

Hvis du er et barn i en familiegruppe, og din forælder eller værge har indstillet børnesikring på din enhed, skal du bede vedkommende om at indtaste sin adgangskode til Skærmtid for at tillade ændringer af dine enhedsindstillinger.