Sådan parrer du din iOS-enhed eller din Mac med dit Apple TV

Læs mere om, hvordan du hurtigt danner par mellem din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac og dit Apple TV 4K eller Apple TV HD.

Du skal bruge nedenstående

Sådan parrer du din iPhone, iPad eller iPod touch med dit Apple TV

Med et enkelt tryk kan du parre din iOS-enhed med dit Apple TV, så du kan bruge din iOS-enhed som fjernbetjening eller tastatur. Du kan også bruge AirPlay* og skærmdeling uden at skulle indtaste en firecifret PIN-kode hver gang. Sådan gør du:

No alt supplied for Image
  1. Gå til Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Appen Remote og enheder på dit Apple TV.

2. Lås iOS-enheden op, og anbring den tæt på dit Apple TV.

3. Tryk på Dan par, når du ser beskeden Dan par med Apple TV på din iOS-enhed.

4. Indtast den firecifrede PIN-kode, der vises på dit fjernsyn, på din iOS-enhed.

5. Når enhederne er parret, vises din iOS-enhed under Enheder på dit Apple TV.

*Hvis du indstiller sikkerhedsindstillingerne til AirPlay på dit Apple TV til at kræve en kode, skal du indtaste en kode, hver gang du vil bruge AirPlay.

Sådan ophæver du pardannelsen mellem din iOS-enhed og dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Appen Remote og enheder på dit Apple TV.

2. Vælg den iOS-enhed under Enheder, du vil ophæve pardannelsen med.

3. Vælg Ophæv pardannelse.

Sådan parrer du din Mac med dit Apple TV

Hvis du er udvikler, kan du parre din Mac med dit Apple TV, så du kan bruge udviklerfunktioner og tage skærmbilleder eller optage video på Apple TV. Sådan gør du:

1. Sørg for, at din Mac og dit Apple TV har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.

2. Vælg open Xcode, og vælg Window > Devices and Simulators på din Mac.

3. Gå til Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Appen Remote og enheder på dit Apple TV.

4. Vælg dit Apple TV i enhedshåndteringen i Xcode.

5. Indtast den sekscifrede PIN-kode, der vises på Apple TV, på din Mac.

Dit Apple TV er nu parret med din Mac. Du ophæver pardannelsen med din Mac ved at åbne Xcode > Device Manager, vælge dit Apple TV og derefter vælge Unpair.