Administrer AirPlay-indstillinger på dit Apple TV

Læs mere om, hvordan du styrer, hvem der kan bruge AirPlay til at afspille indhold på dit Apple TV, bruge konferencerumsskærm og meget mere.

Sådan vælger du, hvem der kan bruge AirPlay til dit Apple TV

Gå til Indstillinger > AirPlay. Her kan du slå AirPlay til eller fra. Du kan også vælge, hvem der kan bruge AirPlay til dit Apple TV:

• Alle: Alle kan se og bruge AirPlay til dit Apple TV.
  • Alle på samme netværk: Alle på dit Wi-Fi-hjemmenetværk kan bruge AirPlay til dit Apple TV.
  • Kun personer, som deler dette hjem: Personer, som du inviterer til at styre dit hjem i appen Hjem, kan bruge AirPlay til dit Apple TV.
  • Kræv adgangskode: Der kræves en adgangskode, for at andre kan bruge AirPlay til dit Apple TV.

Sådan ændres navn og værelse for dit Apple TV

Navngiv dit Apple TV, så det er nemt at finde, når du bruger AirPlay. Gå til Indstillinger > Generelt > Om >, og vælg Navn for at ændre navnet.

Hvis du vil ændre navnet på et Apple TV (2. eller 3. generation), skal du gå til Indstillinger > Generelt > Navn.

Du kan også føje Apple TV til et værelse i appen Hjem for at streame indhold med AirPlay 2. På Apple TV: Gå til Indstillinger > AirPlay > Værelse, og vælg et værelse.

Læs mere om, hvordan du tilføjer og administrerer højttalere i appen Hjem.

Brug Konferencerumsskærm

Konferencerumsskærm viser en vejledning til, hvordan du opretter forbindelse til Apple TV via AirPlay. På den måde kan alle i lokalet lære, hvordan de projicerer skærmen fra deres AirPlay-aktiverede enhed til den skærm, der er tilsluttet Apple TV'et.

Sådan slås Konferencerumsskærm til:

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste tvOS-software på dit Apple TV.
  2. Gå til Indstillinger > AirPlay > Konferencerumsskærm.
  3. Slå Konferencerumsskærm til.

Kræv en pinkode for at bruge AirPlay

Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) kræver indtastning af en pinkode, der vises på tv'et, første gang du sender indhold via AirPlay fra en anden Apple-enhed. Hvis der skal kræves en pinkode, hver gang du bruger AirPlay, skal du gå til Indstillinger > AirPlay > Konferencerumsskærm og slå funktionen Bed om pinkode hver gang til.

Hvis dit Apple TV har tvOS 11.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > AirPlay > AirPlay og vælge Kræv kode under fanen Sikkerhed. Derefter skal du vælge, hvornår du vil kræve en kode til brug af AirPlay.

Apple TV (2. og 3. generation) kræver ingen kode, medmindre du har slået Kræv enhedsgodkendelse til.

Sådan indstilles Enhedsgodkendelse på dit Apple TV (2. eller 3. generation)

Hvis du vil indstille et krav om en engangskode på skærmen for alle AirPlay-aktiverede enheder, skal du gå til Indstillinger > AirPlay > Sikkerhed, og slå Kræv enhedsgodkendelse til.