Brug af Konferencerumsskærm og relaterede indstillinger på dit Apple TV

Når du bruger Apple TV til uddannelse eller på dit arbejde, kan du bruge Konferencerumsskærm eller begrænse AirPlay-adgangen til dit Apple TV.

Brug Konferencerumsskærm

Konferencerumsskærm viser en vejledning til, hvordan du opretter forbindelse til Apple TV via AirPlay. På den måde kan alle i lokalet lære, hvordan de projicerer skærmen fra deres AirPlay-aktiverede enhed til den skærm, der er tilsluttet Apple TV'et.

Sådan slås Konferencerumsskærm til:

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste tvOS-software på dit Apple TV.
  2. Gå til Indstillinger > AirPlay > Konferencerumsskærm.
  3. Slå Konferencerumsskærm til.

Sådan ændres sikkerhedsindstillinger for AirPlay

Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) kræver indtastning af en pinkode, der vises på tv'et, første gang du sender indhold via AirPlay fra en anden Apple-enhed. Hvis der skal kræves en pinkode, hver gang du bruger AirPlay, skal du gå til Indstillinger > AirPlay > Konferencerumsskærm og slå funktionen Bed om pinkode hver gang til.

Hvis dit Apple TV har tvOS 11.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > AirPlay > AirPlay og vælge Kræv kode under fanen Sikkerhed. Derefter skal du vælge, hvornår du vil kræve en kode til brug af AirPlay.

Apple TV (2. og 3. generation) kræver ingen kode, medmindre du har slået Kræv enhedsgodkendelse til.

Sådan indstilles Enhedsgodkendelse på dit Apple TV (2. eller 3. generation)

Hvis du vil indstille et krav om en engangskode på skærmen for alle AirPlay-aktiverede enheder, skal du gå til Indstillinger > AirPlay > Sikkerhed, og slå Kræv enhedsgodkendelse til.

Sådan ændres navnet på dit Apple TV

Navngiv dit Apple TV, så det er nemt at finde, når du bruger AirPlay. Gå til Indstillinger > Generelt > Om >, og vælg Navn for at ændre navnet.

Hvis du vil ændre navnet på et Apple TV (2. eller 3. generation), skal du gå til Indstillinger > Generelt > Navn.