Deling af betjeningen af dit hjem

Inviter folk til at betjene dit hjem, rediger tilladelser for disse personer, og giv dem tilladelse til at betjene dit hjem hvor som helst fra – alt sammen med appen Hjem.

Sådan inviterer du nogen til at betjene dit hjem

Hvis Hjem er blevet opgraderet til den nye Hjem-arkitektur, skal du indstille en hub for hjemmet for at dele betjeningen af dit hjem.

Følg disse trin for at invitere en anden til at betjene dit hjem:

1. Åbn appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Tryk eller klik på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede, og vælg derefter Hjem-indstillinger. Hvis du har oprettet flere hjem, skal du vælge det hjem, som du vil invitere nogen til, og derefter vælge Hjem-indstillinger.

3. Tryk eller klik på Inviter personer.

iPhone med appen Hjem, der viser indstillingen Inviter personer i Hjem-indstillinger
  4. Indtast det Apple-id, som personen bruger til iCloud.

5. Tryk eller klik på Inviter.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan invitere nogen til at betjene dit hjem

Sådan accepterer du en invitation om at betjene et hjem

1. Åbn appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Tryk eller klik på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede.

3. Vælg Hjem-indstillinger.

4. Vælg Vis under Invitationer.

5. Vælg Accepter og derefter OK.

iPhone med en invitation til et hjem i appen Hjem

Når du har accepteret invitationen, skal du trykke eller klikke på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede og derefter vælge navnet på hjemmet for at betjene det.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan acceptere en invitation til at betjene et hjem

Sådan tillades fjernadgang og redigering af tilladelser for brugere

Hvis du indstiller en hub for hjemmet, kan du administrere fjernadgang og redigere tilladelser for folk, du inviterer til at betjene dit hjem. Hvis du ikke har oprettet en hub for hjemmet, kan denne person kun betjene dit tilbehør, når vedkommende befinder sig i dit hjem, har forbindelse til dit hjems Wi-Fi-netværk og er inden for rækkevidde af dit tilbehør. Matter-aktiveret tilbehør kræver en hub for hjemmet, f.eks. Apple TV 4K eller HomePod mini.

Du kan administrere fjernadgang og redigere tilladelser for personer, som du inviterer til at betjene dit hjem.

1. Åbn appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Tryk eller klik på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede, og vælg derefter Hjem-indstillinger. Hvis du har flere hjem, skal du vælge et hjem og derefter vælge Hjem-indstillinger.

3. Under Personer skal du vælge den person, som du vil redigere tilladelser for, og derefter vælge følgende:

• Betjen tilbehør eksternt: Slå denne indstilling til for at lade brugere betjene dit tilbehør fra alle lokaliteter. Slå indstillingen fra for kun at lade brugere betjene dit tilbehør, mens de er hjemme hos dig og har forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.

• Tilføj og rediger tilbehør: Slå denne indstilling til for at lade brugere tilføje og fjerne tilbehør, scener, automatiseringer og andre brugere.

4. Tryk eller klik på Tilbage og derefter på OK.

Delte brugere kan ikke føje HomePod, Apple TV eller AirPlay-kompatible smart-tv'er eller højttalere til appen Hjem. Du kan kun tilføje disse enheder, hvis du er ejeren af hjemmet i appen Hjem.

Annuller deling af dit hjem

1. Åbn appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Tryk eller klik på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede, og vælg derefter Hjem-indstillinger. Hvis du har flere hjem, skal du vælge et hjem og derefter vælge Hjem-indstillinger.

3. Klik eller tryk på den bruger, som du vil fjerne fra dit hjem, under Personer.

4. Tryk eller klik på Fjern person.

Hvis du fjerner en person fra appen Hjem, kan personen muligvis stadig betjene noget tilbehør. Dette kan forekomme, hvis vedkommende har fået tilladelse til at betjene tilbehøret i en separat app til det pågældende tilbehør. Hvis du vil fjerne denne type tilladelser, skal du bruge appen til tilbehøret. Læs mere i brugervejledningen til tilbehøret, eller kontakt producenten.

Forlad et hjem, som du blev inviteret til at dele

1. Åbn appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Tryk eller klik på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede, og vælg derefter Hjem-indstillinger. Hvis du er medlem af flere hjem, skal du vælge det hjem, som du vil forlade, og derefter vælge Hjem-indstillinger.

3. Rul ned, og tryk eller klik på Forlad hjem.

4. Tryk eller klik på Forlad.

Hvis du ikke kan dele betjeningen af et hjem

Flere muligheder med appen Hjem

Automatiser dit tilbehør, så du kan gøre, hvad du vil, når det passer dig

Få notifikationer om dit tilbehør

Indstil og brug appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac

Bed Siri om at tænde lyset, justere termostaten og betjene alt dit tilbehør

Inviter andre til at dele dit Apple TV