Brug Bluetooth og Wi-Fi i Kontrolcenter med iOS 11 eller en nyere version

Få mere at vide om, hvordan du kontrollerer Wi-Fi og Bluetooth fra Kontrolcenter på din iPhone, iPad og iPod touch med iOS 11 og en nyere version.

Oplysninger om Wi-Fi og Bluetooth

I iOS 11 eller en nyere version, frakobles din enhed omgående fra Wi-Fi- og Bluetooth-tilbehør, når der trykkes på Wi-Fi- eller Bluetooth-knapperne i Kontrolcenter. Både Wi-Fi og Bluetooth er fortsat tilgængelige, så du kan anvende disse vigtige funktioner:

• AirDrop
  • AirPlay
  • Apple Pencil
  • Apple Watch
  • Kontinuerlige funktioner, som Handoff og Instant Hotspot
  • Instant Hotspot
  • Lokalitetstjenester

Frakobling fra Wi-Fi-netværk

Åbn Kontrolcenter, og tryk på Wi-Fi-symbolet. Symbolet bliver mørkere, og din enhed frakobles ethvert netværk, som du er forbundet til.

Mens Wi-Fi er deaktiveret, er automatisk forbindelse for Wi-Fi-netværk i nærheden også deaktiveret indtil:

• Du tænder Wi-Fi i Kontrolcenter.
  • Du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk i Indstillinger > Wi-Fi.
  • Du går eller kører til en ny placering.
  • Klokken er 5, lokal tid.
  • Du genstarter enheden.

Frakobling fra Bluetooth-tilbehør

Åbn Kontrolcenter, og tryk på Bluetooth-symbolet. Ikonet bliver mørkere, og din enhed frakobles ethvert tilbehør, som den er forbundet til, undtaget Apple Watch, Instant Hotspot, Apple Pencil og Kontinuerlige funktioner som f.eks. Handoff.

Hvis Bluetooth er slukket, kan du ikke forbinde din iOS-enhed til dit Bluetooth-tilbehør før:

• Du tænder Bluetooth i Kontrolcenter.
  • Du opretter forbindelse til et Bluetooth-tilbehør i Indstillinger > Bluetooth.
  • Klokken er 5, lokal tid.
  • Du genstarter enheden.

Sluk Wi-Fi og Bluetooth

Hvis du ønsker at deaktivere Wi-Fi og Bluetooth fuldstændigt for alle netværk og enheder, kan du følge disse trin:

• Hvis du vil slukke Wi-Fi, skal du gå til Indstillinger > Wi-Fi og slukke Wi-Fi.
  • Hvis du vil slukke Bluetooth, skal du gå til Indstillinger > Bluetooth og slukke Bluetooth.

For at få den bedste oplevelse med din iOS-enhed anbefaler vi, at du holder Wi-Fi og Bluetooth tændt.

Flyfunktion kan også slukke Wi-Fi og Bluetooth, medmindre du har tændt for dem i Flyfunktion. Læs mere om, hvordan du bruger Wi-Fi og Bluetooth i Flyfunktion.