Oprettelse af Wi-Fi-forbindelse på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk på en enhed – både åbne, sikre og skjulte netværk.

Sådan opretter du forbindelse til et Wi-Fi-netværk

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg Indstillinger > Wi-Fi.
  2. Slå Wi-Fi til.
    Enheden søger automatisk efter tilgængelige Wi-Fi-netværk.
  3. Tryk på navnet på det Wi-Fi-netværk, der skal oprettes forbindelse til.

Når der er oprettet forbindelse til et netværk, vises  Fluebenved siden af netværket, og Wi-Fi-forbindelse vises i det øverste venstre hjørne af skærmen.

Sådan opretter du forbindelse til et sikkert Wi-Fi-netværk

Sikre Wi-Fi-netværk er beskyttede med adgangskode og vises med Lås ved deres navn.

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi, og kontroller, om Wi-Fi er slået til.
  2. Tryk på navnet på det sikre Wi-Fi-netværk, der skal oprettes forbindelse til.
  3. Indtast adgangskoden til det sikre Wi-Fi-netværk, og tryk derefter på Opret forbindelse. Hvis du ikke kan trykke på Opret forbindelse, har du indtastet en forkert adgangskode.

Når der er oprettet forbindelse til et netværk, vises  Fluebenved siden af netværket, og Wi-Fi-forbindelse vises i øverste venstre side af skærmen. Hvis du ikke kender adgangskoden til Wi-Fi-netværket, skal du kontakte netværksadministratoren.

Sådan opretter du forbindelse til et skjult Wi-Fi-netværk

Skjulte netværk vises ikke på listen over tilgængelige netværk, så du skal kende det nøjagtige navn på det netværk, der skal oprettes forbindelse til.

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi, og kontroller, om Wi-Fi er slået til. Tryk derefter på Andet.
  2. Indtast det nøjagtige navn på netværket, og tryk derefter på Sikkerhed.
  3. Vælg sikkerhedstypen. Ikke alle skjulte netværk er sikre. Hvis du er i tvivl, skal du spørge netværksadministratoren.
  4. Tryk på Andet netværk for at gå tilbage til den forrige skærm.
  5. Indtast netværksadgangskoden i feltet Adgangskode, og tryk derefter på Opret forbindelse.

Når der er oprettet forbindelse til et netværk, vises  Fluebenved siden af netværket, og Wi-Fi-forbindelse vises i øverste venstre side af skærmen.