Forbindelse til Wi-Fi på iPhone, iPad og iPod touch

Her kan du se, hvordan du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk på en enhed – herunder åbne, sikre og skjulte netværk.

Opret forbindelse til Wi-Fi-netværk

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi, og kontroller, om Wi-Fi er slået til. Enheden søger efter tilgængelige Wi-Fi-netværk.
  2. Tryk på navnet på det Wi-Fi-netværk, der skal oprettes forbindelse til.

Når du har oprettet forbindelse til netværket, vises  ud for netværket, og  vises øverst til venstre i skærmbilledet.

Opret forbindelse til sikre Wi-Fi-netværk

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi, og kontroller, om Wi-Fi er slået til. Tryk derefter på navnet på det Wi-Fi-netværk, der skal oprettes forbindelse til. Netværk med adgangskodebeskyttelse har  ud for navnet.
  2. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden og trykke på Opret forbindelse. Hvis der ikke sker noget ved at trykke på Opret forbindelse, er den indtastede adgangskode for kort.
  • Hvis du ikke kender adgangskoden til Wi-Fi-netværket, skal du kontakte netværksadministratoren.
  • Når du har oprettet forbindelse til netværket, vises  ud for netværket, og  vises øverst til venstre i skærmbilledet.

Opret forbindelse til skjulte Wi-Fi-netværk

Da skjulte netværk ikke vises på enhedens liste med tilgængelige netværk, skal du kende det nøjagtige navn på det netværk, der skal oprettes forbindelse til.

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi, og kontroller, om Wi-Fi er slået til. Vælg Anden.
  2. Indtast det nøjagtige navn på netværket, og tryk derefter på Sikkerhed.
  3. Vælg en sikkerhedstype. Ikke alle skjulte netværk er sikre. Kontakt eventuelt netværksadministratoren.
  4. Tryk på Andet netværk øverst i skærmbilledet for at vende tilbage til det forrige skærmbillede.
  5. Indtast netværksadgangskoden i feltet Adgangskode, og tryk derefter på Opret forbindelse.

Når du har oprettet forbindelse til netværket, vises  ud for netværket, og  vises øverst til venstre i skærmbilledet.

Yderligere oplysninger

Sidst ændret: