Oprettelse af Wi-Fi-forbindelse på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk på en enhed – både åbne, sikre og skjulte netværk.

Sådan opretter du forbindelse til et Wi-Fi-netværk

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg Indstillinger > Wi-Fi.
  2. Slå Wi-Fi til.
    Enheden søger automatisk efter tilgængelige Wi-Fi-netværk.
  3. Tryk på navnet på det Wi-Fi-netværk, der skal oprettes forbindelse til.

Når du har oprettet forbindelse til netværket, vises der et  hakud for netværket, og Wi-Fi-forbindelse vises øverst til venstre på skærmen eller øverst til højre på en iPhone X.

Sådan opretter du forbindelse til et sikkert Wi-Fi-netværk

Sikre Wi-Fi-netværk er beskyttet med adgangskode og vises med Lås ved deres navn.

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi, og kontroller, om Wi-Fi er slået til.
  2. Tryk på navnet på det sikre Wi-Fi-netværk, der skal oprettes forbindelse til.
  3. Indtast adgangskoden til det sikre Wi-Fi-netværk, og tryk derefter på Opret forbindelse. Hvis du ikke kan trykke på Opret forbindelse, har du indtastet en forkert adgangskode.

Når du har fået forbindelse til netværket, viser der et  fluebenud for netværket, og Wi-Fi-forbindelse vises øverst til venstre på skærmen eller øverst til højre på en iPhone X. Hvis du ikke kender adgangskoden til Wi-Fi-netværket, kan du kontakte din netværksadministrator.

Sådan opretter du forbindelse til et skjult Wi-Fi-netværk

Skjulte netværk vises ikke på listen over tilgængelige netværk, så du skal kende det nøjagtige navn på det netværk, der skal oprettes forbindelse til.

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi, og kontroller, om Wi-Fi er slået til. Tryk derefter på Andet.
  2. Indtast det nøjagtige navn på netværket, og tryk derefter på Sikkerhed.
  3. Vælg sikkerhedstypen. Ikke alle skjulte netværk er sikre. Hvis du er i tvivl, skal du spørge netværksadministratoren.
  4. Tryk på Andet netværk for at gå tilbage til den forrige skærm.
  5. Indtast netværksadgangskoden i feltet Adgangskode, og tryk derefter på Opret forbindelse.

Når du har oprettet forbindelse til netværket, vises der et  fluebenud for netværket, og Wi-Fi-forbindelse vises øverst til venstre på skærmen eller øverst til højre på en iPhone X.