Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk på en enhed – både åbne, sikre og offentlige netværk og netværk, du tidligere har oprettet forbindelse til.

Sådan opretter du forbindelse til et Wi-Fi-netværk

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg Indstillinger > Wi-Fi.
  2. Slå Wi-Fi til. Enheden søger automatisk efter tilgængelige Wi-Fi-netværk.
  3. Tryk på navnet på det Wi-Fi-netværk, der skal oprettes forbindelse til. Inden du kan bruge netværket, bliver du muligvis bedt om at indtaste adgangskoden til netværket eller at acceptere vilkår og betingelser.

Når der er oprettet forbindelse til et netværk, vises et blåt flueben  ud for netværket, og symbolet for Wi-Fi-forbindelse  vises i det øverste venstre hjørne af skærmen. Hvis du ikke kender adgangskoden til Wi-Fi-netværket, skal du kontakte netværksadministratoren.