Pardannelse mellem Bluetooth-tilbehør fra en anden producent og iPhone, iPad eller iPod touch

Par din iPhone, iPad eller iPod touch med dit Bluetooth-tilbehør, så du kan streame musik og videoer, foretage telefonopkald m.m.

Afhængigt af de apps du bruger, får du muligvis vist en advarsel om, at du skal aktivere Bluetooth, før du kan parre tilbehør med Bluetooth. Gå til Indstillinger > Anonymitet, og tryk på Bluetooth. Slå derefter Bluetooth til for de apps, du vil bruge.

Dan par mellem din enhed og Bluetooth-tilbehør

1. Gå til Indstillinger > Bluetooth på din enhed, og slå Bluetooth til. Bliv på denne skærm, indtil du har fuldført trinnene til pardannelse med dit tilbehør.
  2. Indstil tilbehøret, så det er synligt, og vent på, at det vises på din enhed. Hvis dit tilbehør ikke vises, eller hvis du er i tvivl om, hvordan det gøres synligt, skal du læse de instruktioner, der fulgte med tilbehøret, eller kontakte producenten.
  3. Tryk på tilbehørets navn, når det vises på skærmen, for at danne par. Du skal muligvis indtaste en PIN- eller adgangskode. Hvis du ikke kender PIN- eller adgangskoden, skal du se dokumentationen til tilbehøret.

Når du har parret dit tilbehør, kan du bruge det sammen med din enhed. Hvis du vil parre mere Bluetooth-tilbehør, skal du gentage disse trin. Du kan også få flere oplysninger om, hvordan du ændrer lydudgangen for din enhed.

Sådan ophæves pardannelse af Bluetooth-tilbehør

Hvis du vil ophæve pardannelse af Bluetooth-tilbehør, skal du trykke på Indstillinger > Bluetooth, søge efter den enhed, du vil ophæve pardannelsen af, og trykke på infoknappen  og derefter Glem denne enhed. Derved fjernes tilbehøret fra listen over tilgængelige Bluetooth-enheder.

Hvis du vil føje Bluetooth-tilbehøret til enheden igen, skal du gøre tilbehøret synligt igen og gentage trinnene ovenfor for at parre det.

Hvis du ikke kan danne par med Bluetooth-tilbehøret

Hvis du stadig ikke kan parre dit Bluetooth-tilbehør med din enhed, kan du læse mere om, hvad du kan gøre.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.