Dan par mellem Bluetooth-tilbehør fra en tredjepart og din iPhone eller iPad

Dan par mellem din iPhone eller iPad og dit Bluetooth-tilbehør for at streame musik og videoer, foretage telefonopkald og meget mere.

Slå Bluetooth til på din enhed

Afhængigt af de apps, du bruger, får du muligvis vist en advarsel om, at du skal aktivere Bluetooth, før du kan parre tilbehør med Bluetooth.

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet & sikkerhed, og tryk på Bluetooth.

2. Slå Bluetooth til for de apps, du vil bruge.

Dan par mellem din enhed og Bluetooth-tilbehør

1. Gå til Indstillinger > Bluetooth på din enhed, og slå Bluetooth til. Bliv på denne skærm, indtil du har fuldført trinnene til pardannelse med dit tilbehør.

2. Indstil tilbehøret, så det er synligt, og vent på, at det vises på din enhed. Hvis dit tilbehør ikke vises, eller hvis du er i tvivl om, hvordan det gøres synligt, skal du læse de instruktioner, der fulgte med tilbehøret, eller kontakte producenten.

Intet alternativ leveret til billede
  3. Tryk på tilbehørets navn, når det vises på skærmen, for at danne par. Du skal muligvis indtaste PIN-koden eller koden. Hvis du ikke er sikker på, hvad din PIN-kode eller kode er, skal du tjekke dokumentationen til dit tilbehør.

Når du har dannet par med dit tilbehør, kan du bruge det sammen med din enhed. Hvis du vil danne par med mere Bluetooth-tilbehør, skal du gentage disse trin. Hvis du har flere Bluetooth-enheder, der danner par med din iPhone eller iPad, kan du vælge, hvilken lydkilde du vil bruge.

Ophæv pardannelse med Bluetooth-tilbehør

Du kan ophæve pardannelsen af Bluetooth-tilbehør ved at gå til Indstillinger > Bluetooth, finde den enhed, du vil ophæve pardannelsen for, og trykke på knappen Mere infoNo alt supplied for Image og derefter Glem denne enhed. Dette fjerner tilbehøret fra listen over tilgængelige Bluetooth-enheder.

Du kan føje Bluetooth-tilbehøret til din enhed igen ved at indstille det i synlig tilstand igen og gentage trinene til at danne par med din enhed.

Hvis du ikke kan danne par med Bluetooth-tilbehøret

Hvis du stadig ikke kan parre dit Bluetooth-tilbehør med din enhed, kan du læse mere om, hvad du kan gøre.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.