Hvis dine AirPods ikke kan oprette forbindelse

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp til at oprette forbindelse til dine AirPods.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Sørg for, at din iOS- eller iPadOS-enhed har den nyeste kompatible software.
  2. Åbn Kontrolcenter på din iPhoneiPad eller iPod touch, og sørg for, at Bluetooth er slået til.
  3. Anbring begge AirPods i opladningsetuiet, og tjek, at begge AirPods oplades.
  4. Gå til Indstillinger > Bluetooth. Hvis dine AirPods er forbundet, skal du sørge for, at de er valgt som din lydenhed. Hvis de ikke er forbundet, skal du bare gå til næste trin.
  5. Luk låget, vent 15 sekunder, og åbn så låget igen. Tryk på indstillingsknappen på etuiet, og hold den nede i op til 10 sekunder. Statusindikatoren blinker hvidt, hvilket betyder, at dine AirPods er klar til at oprette forbindelse.
  6. Placer dine AirPods i etuiet, åbn låget på etuiet, og hold etuiet tæt på din iOS-enhed.
  7. Følg de trin, der er angivet på skærmen på din iOS-enhed.
  8. Test dine AirPods. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du nulstille dine AirPods.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til din Mac

Hvis du bruger AirPods (2. generation), skal du sørge for, at din Mac har macOS 10.14.4 eller en nyere version. Hvis du bruger AirPods (1. generation), skal du sørge for, at din Mac har macOS Sierra eller en nyere version.

Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik på Bluetooth. Hvis dine AirPods vises på listen over enheder*, men ikke kan oprette forbindelse, skal du fjerne dine AirPods fra listen:

1. Vælg dine AirPods på listen over enheder.
  2. Klik på X til højre for dine AirPods.

Føj dine AirPods til listen over enheder igen i Bluetooth-indstillingerne:

1. Anbring begge AirPods i opladningsetuiet.
  2. Åbn låget på opladningsetuiet i nærheden af din Mac.
  3. Vælg dine AirPods på listen over enheder, og klik på Opret forbindelse.

Test dine AirPods. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du nulstille dine AirPods.

* Hvis dine AirPods ikke vises i Bluetooth-indstillingerne, skal du indstille dine AirPods med din Mac.

Du skal bruge følgende

Hvis du har AirPods Pro, skal du bruge en iPhone eller iPod touch med iOS 13.2 eller en nyere version, en iPad med iPadOS 13.2 eller en nyere version, et Apple Watch med watchOS 6.1 eller en nyere version, et Apple TV med tvOS 13.2 eller en nyere version eller en Mac med macOS 10.15.1 eller en nyere version.

Hvis du har AirPods (2. generation) skal du bruge en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 12.2 eller en nyere version, et Apple Watch med watchOS 5.2 eller en nyere version, et Apple TV med tvOS 12.2 eller en nyere version eller en Mac med macOS 10.14.4 eller en nyere version.

Hvis du har AirPods (1. generation) skal du bruge en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10 eller en nyere version, et Apple Watch med watchOS 3 eller en nyere version, et Apple TV med tvOS 11 eller en nyere version eller en Mac med macOS Sierra eller en nyere version.