Hvis dine AirPods ikke kan oprette forbindelse

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp til at oprette forbindelse til din AirPods.

Sådan opretter du forbindelse til din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Sørg for, at din iOS-enhed har den nyeste version af iOS. Din enhed skal have iOS 12.2 eller en nyere version. Hvis du har AirPods (1. generation), skal din enhed have iOS 10 eller en nyere version.
  2. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis kun en af dine AirPods virker.
  3. Åbn Kontrolcenter, og sørg for, at Bluetooth er slået til.
  4. Anbring begge AirPods i opladningsetuiet, og tjek, at begge AirPods oplades. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dine AirPods eller etuiet ikke kan oplades.
  5. Sørg for at vælge dine AirPods som din lydenhed.
  6. Luk låget, vent 15 sekunder, og åbn så låget igen. Statusindikatoren blinker hvidt, hvilket betyder, at dine AirPods er klar til at oprette forbindelse.
  7. Hvis dine AirPods ikke opretter forbindelse, skal du holde indstillingsknappen bag på etuiet inde. Hold indstillingsknappen inde, indtil statusindikatoren begynder at blinke hvidt, derefter gult og til sidst blinker hvidt konstant.
  8. Åbn etuiet – med dine AirPods i – og hold det op mod din iPhone.
  9. Følg trinnene på iOS-enhedens skærm.
  10. Test dine AirPods. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du nulstille dine AirPods.

Sådan opretter du forbindelse til din Mac

Hvis du bruger AirPods (2. generation), skal du sørge for, at din Mac har macOS 10.14.4 eller en nyere version. Hvis du bruger AirPods (1. generation), skal du sørge for, at din Mac har macOS Sierra eller en nyere version.

Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik på Bluetooth. Hvis dine Airpods vises på listen over enheder*, men ikke kan oprette forbindelse, skal du fjerne dine AirPods fra listen:

1. Vælg dine AirPods på listen over enheder.
  2. Klik på X til højre for dine AirPods.

Føj dine AirPods til listen over enheder igen i Bluetooth-indstillingerne:

1. Anbring begge AirPods i opladningsetuiet.
  2. Åbn låget på opladningsetuiet i nærheden af din Mac.
  3. Vælg dine AirPods på listen over enheder, og klik på Opret forbindelse.

Test dine AirPods. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du nulstille dine AirPods.

* Hvis dine AirPods ikke vises i Bluetooth-indstillingerne, skal du indstille dine AirPods med din Mac.