Hjælp til AirPods

Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp til at tilslutte og oplade dine AirPods.

Sådan gør du, hvis du ikke kan oprette forbindelse til dine AirPods længere

Hvis du ikke hører lyden af vindharper efter et par sekunder, eller hvis du slet ikke kan høre lyd i dine AirPods:

Kan der stadig ikke oprettes forbindelse? Følg disse trin på din iOS-enhed.

1. Gå til Indstillinger > Bluetooth, og tryk på symbolet ud for dine AirPods.1 Tryk derefter på Glem denne enhed.
  2. Læg dine AirPods i holderen, og luk låget. Vent 15 sekunder, og åbn derefter låget.
  3. Hold indstillingsknappen på bagsiden af holderen inde, indtil statusindikatoren blinker gult et par gange og derefter hvidt.
  4. Placer dine AirPods tæt på enheden. Følg trinene på iOS-enhedens skærm.

Læs mere om, hvordan du indstiller dine AirPods på andre Bluetooth-enheder. Hvis du har problemer med at tilslutte en ny AirPod, kan du læse mere om erstatnings-AirPods.

Sådan gør du, hvis dine AirPods ikke kan oplades

1. Tjek, at Lightning til USB-kablet er korrekt sluttet til opladerholderen og USB-strømforsyningen. Kontrollér derefter, at strømforsyningen er korrekt sluttet til en stikkontakt.
  2. Tjek, at dine AirPods er korrekt placeret i opladerholderen, og luk låget.
  3. Oplad dine AirPods og holderen i mindst 15 minutter.
  4. Åbn holderen med dine AirPods i, og hold det tæt på din iOS-enhed. Vent et par sekunder, til du ser et opladningssymbol  ud for batterisymbolet, mens dine AirPods er sluttet til strøm.

Hvis du stadig ikke kan oplade dine AirPods, kan du kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis dine AirPods har forskellige opladningsstatusser

Hver AirPod har sit eget batteri og oplades separat. Læs mere om opladning af AirPods.

1. Hvis du ikke kan se dine AirPods under Indstillinger > Bluetooth, skal du gå til næste trin.