Hvis dine AirPods eller AirPods Pro ikke kan oprette forbindelse

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp til at forbinde dine AirPods eller AirPods Pro med din iPhone, iPad eller Mac.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til din iPhone eller iPad

1. Opdater din iPhone eller iPad til seneste version af iOS eller iPadOS.

2. Anbring begge AirPods i opladningsetuiet, og tjek, at begge AirPods oplades.

3. Du kan tjekke, om Bluetooth er aktiveret, ved at gå til Indstillinger > Bluetooth.

4. Hvis dine AirPods er forbundet, skal du sørge for, at de er valgt som din lydenhed. Hvis dine AirPods vises på listen over enheder, men ikke opretter forbindelse, skal du gå til næste trin.

5. Luk låget, vent 15 sekunder, og åbn så låget igen.

6. Tryk på indstillingsknappen på bagsiden af opladningsetuiet, og hold den nede i op til 10 sekunder. Statusindikatoren på forsiden af opladningsetuiet blinker hvidt, hvilket betyder, at dine AirPods er klar til at oprette forbindelse.

airpods-airpods-pro-setup-button-callout
  7. Placer dine AirPods i etuiet, åbn låget på etuiet, og hold etuiet tæt på din iPhone eller iPad.

8. Følg trinnene på skærmen på din iPhone eller iPad.

9. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du nulstille dine AirPods eller kontakte Apple-support.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til din Mac

1. Opdater din Mac til den nyeste version af macOS.

2. Anbring begge AirPods i opladningsetuiet, og tjek, at begge AirPods oplades.

3. Du kan tjekke, om Bluetooth er aktiveret, ved at vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og derefter klikke på Bluetooth.

4. Hvis dine AirPods er forbundet, skal du sørge for, at de er valgt som din lydenhed. Hvis dine AirPods vises på listen over enheder, men ikke opretter forbindelse, skal du klikke på X til højre for dine AirPods for at fjerne dem fra listen.

5. Luk låget, vent 15 sekunder, og åbn så låget igen.

6. Tryk på indstillingsknappen på opladningsetuiet, og hold den nede i op til 10 sekunder. Statusindikatoren blinker hvidt, hvilket betyder, at dine AirPods er klar til at oprette forbindelse.

7. Placer dine AirPods i etuiet, åbn låget på etuiet, og hold etuiet tæt på din Mac.

8. Følg vejledningen på skærmen på din Mac.

9. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du nulstille dine AirPods eller kontakte Apple-support.

Læs mere

Tilslut dine AirPods Max til din iPhone eller iPad, eller tilslut dine AirPods Max til din Mac.