Kom godt i gang med at bruge Apple Business Manager eller Apple School Manager med Mobile Device Management

Du kan bruge Apple Business Manager eller Apple School Manager til at holde øje med en iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan også konfigurere din iOS-enhed til automatisk tilmelding til Mobile Device Management (MDM).

Denne artikel er tiltænkt systemadministratorer.

Overvågede enheder kan bruges, når din organisation eller uddannelsesinstitution er indstillet til tilmelding af enheder. Hvis du har brug for hjælp til at tilføje din MDM-server og dine tilknyttede enheder, skal du bruge Hjælp til Apple Business Manager eller Hjælp til Apple School Manager. Hvis du ønsker flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer indstillinger for MDM-tilmelding under aktivering, skal du kontakte din MDM-forhandler eller bruge Profile Manager Help.

Kontroller netværkskrav

Når en iPhone, iPad, iPod touch, et Apple TV eller en Mac tilmeldes i MDM, skal enheden have adgang til følgende værter:

• albert.apple.com
  • iprofiles.apple.com
  • *.symcb.com
  • evintl-ocsp.verisign.com
  • evsecure-ocsp.verisign.com

Når tilmeldingen er gennemført, bruger MDM push-meddelelser fra Apple, der kræver netværksadgang.

Indstil en ny iPhone, iPad eller iPod touch

Når du aktiverer en ny iPhone, iPad eller iPod touch, sender iOS-aktiveringsserveren en URL på MDM-serveren til enheden. Når du indstiller en tildelt enhed, får du muligvis vist følgende skærm under indstillingen:

MDM-aktiveringsskærm

Indstillingen fuldføres ved at slutte din iPhone, iPad eller iPod touch til et netværk, der har adgang til MDM-serveren.

Indstil en eksisterende iPhone, iPad eller iPod touch

Det er kun nyaktiverede enheder, der kan få fuld adgang til alle funktioner i Apple Business Manager eller Apple School Manager. Hvis enheden allerede er aktiveret, skal du slette enheden og derefter aktivere den igen. Du kan også bruge Apple Configurator til at gøre enheden klar til at bruge automatisk tilmelding.

Gendan en iPhone, iPad eller iPod touch fra en sikkerhedskopi

Når du gendanner fra en sikkerhedskopi til den samme iPhone, iPad eller iPod touch, gendannes din overvågningstilstand fra din sikkerhedskopi. Hvis du gendanner fra en sikkerhedskopi til en anden iPhone, iPad eller iPod touch, hentes din overvågningstilstand fra Apple Business Manager eller Apple School Manager.

For eksempel: Hvis du konfigurerer en enhed til at blive overvåget og automatisk tilmeldt i MDM, skal du gendanne en sikkerhedskopi, der blev oprettet på et tidspunkt, hvor den pågældende enhed ikke blev overvåget – på denne måde ophæves overvågningen af enheden.

Læs mere

Hvis du ikke allerede er tilmeldt i Apple Business Manager eller Apple School Manager, kan du læse mere om, hvordan du kommer godt i gang med tilmelding af enheden.