Brug af Tilmelding af enheder

Med Tilmelding af enheder kan du gøre MDM-tilmelding (Mobile Device Management) automatisk og forenkle den første indstilling af enhederne. Du kan holde øje med enhederne under aktiveringen uden at røre dem og låser MDM-tilmelding med henblik på løbende administration.

Sådan tjekker du din berettigelse

Apple Business Manager og Apple School Manager er tilgængelig for organisationer i understøttede lande eller områder, der køber enheder fra en af følgende kanaler:

• Direkte fra Apple
  • Deltagende Apple-autoriserede forhandlere
  • Mobiloperatører

Tilmelding af enheder fungerer på alle disse enheder:

• iOS-enheder med iOS 7 eller en nyere version
  • Mac-computere med OS X Mavericks 10.9 eller en nyere version
  • Apple TV-enheder (4. generation eller en nyere model) med tvOS 10.2 eller en nyere version

Hvis du vil tilføje enheder, som du ikke har købt, f.eks. en doneret iPad, kan du læse mere om, hvordan du manuelt tilmelder dine enheder.

Sådan finder du dit Apple-kundenummer eller forhandler-id

Når du tilmelder dig, skal du have dit Apple-kundenummer eller forhandler-id. Hvis du ikke kender det, kan du se her, hvordan du finder det:

• Hvis du har købt dine enheder hos Apple, skal du kontakte din indkøbsagent, økonomiafdeling eller Apple-salgsteamet og bede om dit Apple-kundenummer.
  • Hvis du har købt dine enheder hos en Apple-autoriseret forhandler eller en mobiloperatør, skal du bede denne om deres DEP-forhandler-id og oplyse dem dit DEP-kunde-id. Læs mere om, hvor du kan finde dit DEP-kunde-id.

Sådan tilmelder du din organisation eller institution

1. Log ind på Apple Business Manager eller Apple School Manager.
  2. Klik på "Tilmeld nu".
  3. Indtast oplysningerne om din organisation eller institution.

Når du er tilmeldt, modtager du en e-mail, efter oplysningerne er blevet bekræftet, og din tilmelding er godkendt.

Sådan tilføjer du dine salgsoplysninger

Når din tilmelding er godkendt, skal du logge ind for at tilføje dine salgsoplysninger.

1. Log ind på Apple Business Manager eller Apple School Manager.
  2. Klik på Indstillinger og derefter på Device Management-indstillingerne.
  3. Klik på Rediger ud for Kundenumre, indtast oplysningerne, og klik på Anvend.

Sådan tilføjer du din MDM-server

Når du er tilmeldt og har tilføjet dine salgsoplysninger, skal du føje din MDM-server til Apple Business Manager eller føje din MDM-server til Apple School Manager.

Når du har tilføjet din MDM-server, kan du komme i gang med MDM.

Sådan tilføjer du enheder manuelt

Hvis du vil tilføje iOS-enheder, som du ikke har købt til Tilmelding af enheder, f.eks. en doneret iPad, kan du læse mere om, hvordan du manuelt tilføjer iOS-enheder i Apple Configurator 2. Når du manuelt har tilføjet en enhed, skal du tildele enheden til en MDM-server i Apple Business Manager eller tildele enheden til en MDM-server i Apple School Manager.

Få mere hjælp til Apple Business Manager

Få mere hjælp til Apple School Manager