Hvis du ikke får push-notifikationer fra Apple

Hvis du ikke får push-notifikationer fra Apple, når du er forbundet til et netværk, så kontakt din netværksadministrator.

Du skal have en direkte og uafbrudt forbindelse til Apples servere for at bruge APNs (Apple Push Notification service).

Din iPhone, iPad eller iPod touch kan måske få forbindelse til APNs over mobildata (hvis muligt) eller Wi-Fi.

Hvis du bruger Wi-Fi bag en firewall eller privat adgangspunktnavn for mobildata, så forbind til specifikke porte. Du skal have en direkte forbindelse uden proxy til APNs servere på disse porte:

• TCP-port 5223 for at kommunikere med APNs.
  • TCP-port 2195 for at sende meddelelser til APNs.
  • TCP-port 2196 for APNs-feedbacktjenesten.
  • TCP-port 443 er nødvendig under enhedsaktivering og bagefter som reserve (kun Wi-Fi), hvis enheder ikke kan få forbindelse til APNs på port 5223.

Kontakt din netværksadministrator for at sikre, at portene er tilgængelige.

APNs-serverne anvender belastningsafbalancering, så enhederne ikke altid opretter forbindelse til den samme offentlige IP-adresse for notifikationer. Det er bedst at tillade adgangen til disse porte i hele 17.0.0.0/8-adresseblokken, som er tildelt til Apple.

Få mere at vide om portene, som Apples tjenester bruger. Apple Developer-webstedet indeholder flere oplysninger om Apple Push Notification service.