Hvis dine Apple-enheder ikke modtager push-notifikationer fra Apple

Se, hvad du skal gøre, hvis dine Apple-enheder ikke kan se Apple-push-notifikationer, selvom du er forbundet til et netværk.

Denne artikel er tiltænkt netværksadministratorer.

Sådan opretter Apple Push Notification Service forbindelse

Dine macOS-, iOS-, tvOS- og watchOS-enheder skal have en direkte og uafbrudt forbindelse til Apples servere via Ethernet, mobildata (hvis muligt) eller Wi-Fi for at bruge APNs (Apple Push Notification Service).

Kontroller nødvendige porte og værter

Hvis du bruger en firewall eller et privat adgangspunktnavn til mobildata, skal dine Apple-enheder oprette forbindelse til specifikke porte på specifikke værter:

• TCP-port 5223 for at kommunikere med APNs.

• TCP-port 443 eller 2197 for at sende notifikationer til APNs.

TCP-port 443 bruges under enhedsaktivering og bagefter som reserve, hvis enheder ikke kan få forbindelse til APNs på port 5223. Forbindelsen på port 443 bruger en proxy, så længe proxyen tillader, at kommunikationen kan passere uden kryptering.

APNs-serverne anvender belastningsafbalancering, så enhederne ikke altid opretter forbindelse til den samme offentlige IP-adresse for meddelelser. Det er bedst at tillade adgangen til disse porte i hele 17.0.0.0/8-adresseblokken, som er tildelt til Apple.

Hvis du ikke kan tillade adgang til hele 17.0.0.0/8-adresseblokken, skal du åbne for adgang via de samme porte til disse netværksområder på IPv4 eller IPv6:

IPv4

IPv6

• 2620:149:a44::/48

• 2403:300:a42::/48

• 2403:300:a51::/48

• 2a01:b740:a42::/48