Sådan gør du, hvis dine macOS- og iOS-klienter ikke modtager Apple-push-meddelelser

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dine macOS- og iOS-klienter ikke kan se Apple-push-meddelelser, selvom du er forbundet til et netværk.

Denne artikel er tiltænkt netværksadministratorer.

Sådan opretter Apple Push Notification Service forbindelse

Dine macOS- og iOS-klienter skal have en direkte og uafbrudt forbindelse til Apples servere for at bruge APNs (Apple Push Notification Service).

Din iPhone, iPad eller iPod touch kan måske få forbindelse til APNs over mobildata (hvis muligt) eller Wi-Fi.

Kontroller nødvendige porte

Hvis du bruger Wi-Fi bag en firewall eller privat adgangspunktnavn for mobildata, så forbind til specifikke porte. Du skal have en direkte forbindelse uden proxy til APNs servere på disse porte:

• TCP-port 5223 for at kommunikere med APNs.
  • TCP-port 443 eller 2197 for at sende meddelelser til APNs.*
  • TCP-port 443 er nødvendig under enhedsaktivering og bagefter som reserve (kun Wi-Fi), hvis enheder ikke kan få forbindelse til APNs på port 5223.

APNs-serverne anvender belastningsafbalancering, så enhederne ikke altid opretter forbindelse til den samme offentlige IP-adresse for notifikationer. Det er bedst at tillade adgangen til disse porte i hele 17.0.0.0/8-adresseblokken, som er tildelt til Apple.

Læs mere

* Nogle MDM-servere vil muligvis stadig bruge port 2195 til at sende meddelelser til APNs og port 2196 til feedback.