Få vist og rediger navnet på dit adgangspunkt (APN) på din iPhone og iPad

Læs mere om, hvordan du får vist og redigerer APN for mobildatatjenester på din iPhone og iPad.

Navnet på dit adgangspunkt (APN) definerer netværksstien for alle mobildataforbindelser. Nogle operatører kræver, at du indtaster dine APN-indstillinger for at indstille din mobiltjeneste.

Du kan kun redigere eller se dit APN på din iPhone og iPad, hvis din operatør tillader det. Hvis du ikke kan ændre dine APN-indstillinger, skal du kontakte din operatør.

Se og rediger dine APN-indstillinger

Hvis du indtaster forkerte APN-indstillinger, risikerer du at miste din mobildataforbindelse og blive opkrævet yderligere gebyrer. Rediger ikke APN, medmindre din operatør eller mobilenhedsadministrator beder dig om det. Kontakt din operatør for at bekræfte de korrekte APN-indstillinger.

Hvis din operatør tillader det, kan du se dine APN-indstillinger på et af de følgende steder:

• Indstillinger > Mobilnetværk > Indstillinger til data > Mobildata netværk
  • Indstillinger > Mobildata > Indstillinger til data > Mobildata netværk.

Hvis din enhed ikke tilbyder nogen af mulighederne, skal du kontakte din operatør.

Hvis du vil redigere dine indstillinger, skal du trykke på de enkelte felter og indtaste de oplysninger, du har fået af operatøren. Indstillingerne arkiveres automatisk. Det er ikke sikkert, at din operatør tillader redigering af mobildataindstillingerne. Hvis operatøren bruger en anden APN-indstilling, kan du muligvis bruge en konfigurationsbeskrivelse med den korrekte indstilling.

Hvis du ikke bruger en konfigurationsbeskrivelse, nulstilles ændringerne af dine APN-indstillinger, når du opdaterer iOS. Hvis du redigerer dine APN-indstillinger, inden du opdaterer iOS, nulstilles disse indstillinger til standardværdierne. Du skal muligvis indtaste indstillingerne igen efter en iOS-opdatering.

Nulstil APN-indstillingerne

Hvis du vil tilbage til operatørens APN-standardoplysninger, skal du gå til Indstillinger > Mobilnetværk > Mobildata netværk > Nulstil indstillinger. Hvis du har installeret en konfigurationsbeskrivelse, bruges standardoplysningerne for denne beskrivelse i stedet for.

Hvis du bruger en iPhone eller iPad i et virksomhedsmiljø, skal du muligvis kontakte din mobilenhedsadministrator for at ændre dit APN. Hvis du ændrer APN-indstillinger, som en mobilenhedsadministrator har indstillet for dig ud fra en konfigurationsbeskrivelse, kan du ændre dem tilbage på følgende måde:

• På iPhone: Gå til Indstillinger > Mobilnetværk > Mobildata netværk, og tryk derefter på Nulstil indstillinger.
  • På iPad: Fjern konfigurationsbeskrivelsen, og tilføj den igen.

Hvis du er mobilenhedsadministrator, kan du bruge Apple ConfiguratormacOS Server Profile Manager eller en anden løsning til administration af mobilenheder til at ændre APN og andre avancerede indstillinger.