Hvis du ikke kan streame eller se video fra iTunes Store eller tredjepartsapps

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se film eller tv-udsendelser via en Wi-Fi- eller mobilforbindelse.

Genstart enheden

Genstart enheden, prøv derefter at streame eller downloade dit indhold igen.

Læs mere om, hvordan du genstarter dit Apple TV, din iOS-enhed eller din Mac.

Kontroller internetforbindelsen

Hvis du aktuelt bruger en mobilforbindelse, skal du prøve at oprette forbindelse til Wi-Fi.

Kontroller, at din Wi-Fi-router er 802.11a/g/n/ac-kompatibel. Wi-Fi-forbindelser med langsomme tiers er muligvis ikke hurtige nok til at kunne streame videoindhold af høj kvalitet (8 Mbit/s eller hurtigere til HD-indhold).

Kontroller aktiviteten på dit hjemmenetværk

Hvis familiemedlemmer eller venner bruger samme internetnetværk, kan du bede dem om at holde en midlertidig pause fra deres internetaktiviteter.

Når flere enheder bruger samme internetnetværk til krævende aktiviteter, f.eks. spil, videostreaming eller sikkerhedskopiering, kan det gøre jeres netværk langsommere.

Prøv at se indholdet på en anden enhed

Se, om du kan streame din film eller tv-udsendelse på en anden enhed via samme Wi-Fi- eller mobilforbindelse. Hvis ikke, kan problemet muligvis skyldes netværket og ikke din enhed.

Kontroller, om der er registreret serviceafbrydelser

Kontroller, om der er registreret serviceafbrydelser for iTunes Store, eller kontroller tredjepartsudbyderens websted for at se, om de har registreret afbrydelser.

Hvis der er registreret serviceafbrydelser, skal du prøve at streame eller se videoen senere.

Prøv i stedet at downloade videoen

Hvis du har problemer med at streame dit videoindhold, kan du muligvis downloade videoen1. Køb fra iTunes Store og nogle tredjepartsapps kan i stedet downloades i baggrunden og ses senere. Muligheden for at downloade videoen afhænger dog af arkivstørrelsen og mængden af plads på din enhed.

Tryk eller klik på  for at downloade en købt video. Når du downloader en video, kan det tage længere tid, før du kan se den, i modsætning til hvis du streamer den, men til gengæld kan du se hele videoen uden afbrydelser.

1 Du kan ikke downloade indhold til et Apple TV. Du kan kun downloade HDR-indhold på bestemte iOS-enheder, og ingen af enhederne understøtter download af videoindhold i 4K.

Læs mere

• Din Apple-enhed streamer automatisk videoindhold i den højeste kvalitet, der er tilgængelig i iTunes Store. Hvis du ønsker, at videoen afspilles i en lavere kvalitet:
    • På din iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > TV eller Videoer > iTunes-videoer.
    • På din Mac eller pc: Åbn iTunes, vælg derefter iTunes > Indstillinger > Afspilning fra menuen øverst på skærmen eller i iTunes-vinduet.
    • På dit Apple TV: Gå til Indstillinger > Apps > Film og tv-udsendelser i iTunes > Videoopløsning.
  • Læs mere om streaming af 4K-video eller videoindhold med HDR eller Dolby Vision.
  • Læs mere om downloading og afspilning af HD-video.
  • Hvis du stadig ikke kan afspille din købte film, en tv-udsendelse eller lejet indhold efter, at du har prøvet trinnene i artiklen, kan du rapportere et problem.
  • Hvis der er tale om tredjepartsapps, skal du prøve at kontakte udbyderen af den streamede video.