Hvis du ikke kan streame eller se film eller tv-udsendelser fra Apple TV-appen, iTunes Store eller tredjepartsapps

Hvis du streamer en film eller tv-udsendelse, som du har købt over en Wi-Fi- eller mobildataforbindelse, og afspilningen stopper, kan du prøve fremgangsmåden nedenfor. Efter hvert trin skal du kontrollere, om du kan afspille videoen.

Følg disse trin

Hvis du kan streame en video, men afspilningen stopper, kan du prøve fremgangsmåden nedenfor. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp til noget andet, f.eks. tofaktorgodkendelse til dit Apple-id.

Genstart enheden

Genstart din enhed, og prøv derefter at streame eller downloade filmen eller tv-udsendelsen igen. Læs mere om, hvordan du genstarter dit Apple TV, din iPhone, iPad eller iPod touch eller din Mac.

Hvis du prøver at se noget via Apple TV-appen på dit smart-tv eller din streamingenhed, skal du slukke for dit tv eller din streamingenhed og derefter tænde igen.

Sådan kontrolleres internetforbindelsen

Hvis du aktuelt bruger en mobilforbindelse, skal du prøve at oprette forbindelse til Wi-Fi. Hvis du prøver at se noget via Apple TV-appen på dit smart-tv eller din streamingenhed, skal du kontakte producenten af dit tv, hvis du har brug for hjælp til at oprette forbindelse til hjemmets Wi-Fi-netværk.

Kontroller, at din Wi-Fi-router er 802.11a/g/n/ac-kompatibel. Streaming af HD-indhold kræver en forbindelse på 8 Mbit/s eller hurtigere. Langsommere Wi-Fi-forbindelser vil muligvis ikke være hurtige nok til at streame HD-video.

Kontroller aktiviteten på dit hjemmenetværk

Hvis familiemedlemmer eller venner bruger samme internetnetværk, kan du bede dem om at holde en midlertidig pause fra deres internetaktiviteter.

Når flere enheder bruger samme internetnetværk til krævende aktiviteter, f.eks. spil, videostreaming eller sikkerhedskopiering, kan det gøre jeres netværk langsommere.

Prøv at se indholdet på en anden enhed

Se, om du kan streame din film eller tv-udsendelse på en anden enhed via samme Wi-Fi- eller mobilforbindelse. Hvis ikke, kan problemet muligvis skyldes netværket og ikke din enhed. Kontakt internetudbyderen for at få hjælp.

Kontroller, om der er registreret serviceafbrydelser

Kontroller, om der er registreret serviceafbrydelser for nogen Apple-medietjenester, eller kontroller tredjepartsudbyderens websted for at se, om de har registreret afbrydelser.

Hvis der er registreret serviceafbrydelser, skal du prøve at streame eller se videoen senere.

Prøv i stedet at downloade videoen

Hvis du vil downloade en købt video, skal du trykke eller klikke på symbolet for download fra skyen. Når du downloader en video, kan det tage længere tid, før du kan se den, i modsætning til hvis du streamer den, men til gengæld kan du se hele videoen uden afbrydelser.

Du kan ikke downloade film eller tv-udsendelser på Apple TV, smart-tv'er eller streamingenheder. Du kan kun downloade HDR-indhold på bestemte iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller, og ingen af enhederne understøtter download af videoindhold i 4K.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig ikke kan afspille film eller tv-udsendelser efter at have fulgt fremgangsmåden ovenfor, kan du rapportere problemet.